Redactia.ro
Home » Monden » Sișu, marcat de închisoare. Rapperul a luat calea credinței

Sișu, marcat de închisoare. Rapperul a luat calea credinței

Sișu, rapperul trupei La Familia nu mai este deloc băiatul rău pe care-l știam cu toții. Artistul a luat calea credinței după ce a făcut închisoare.

Sișu, marcat de închisoare. Rapperul s-a orientat către biserică și Dumnezeu

Tudor Sișu are 43 de ani în prezent și a făcut șase ani de închisoare. În tot acest interval, rapperul s-a apropiat de Dumnezeu și s-a schimbat ca om. Prima oară a fost arestat în anul 2003, pentru consum de droguri. A stat după gratii trei ani, fiind eliberat în 2005. În anul 2010 a ajuns, dinnou, după gratii, de data aceasta nu doar pentru consum de stupefiante, ci și pentru trafic.

La Familia Vlog - Episodul 5 | Sisu, Puya si Politistii - YouTube

Conform declarațiilor sale, pentru Sișu această experiență a fost o lecție importantă de viață. Datorită lui Dumnezeu a reușit să treacă mai bine peste anii de închisoare, scrie Fanatik.

„Relația pe care am dezvoltat-o cu Divinitatea m-a ajutat să trec mai ușor peste orice”, a declarat Sișu, potrivit Antena Stars.

Sișu mai este de părere că este esențială învățarea unei lecții din experiențele negative, deoarece, în caz contrar, un om poate face aceeași greșeală.

„Când nu ne învățăm lecția trăim aceeași experiență. Cred că el este un om foarte sensibil și cred că și de aia s-a refugiat în partea asta. Foarte multă lume fuge de ceea ce sunt ei în realitate și vor să se ascundă cumva. Dacă fac exces de aceste substanțe, cred că se întâmplă ceva, că nu îi vede lumea. Cred că e pe un drum foarte bun. E toată perspectiva schimbată”, a declarat un psiholog la Antena Stars despre evoluția lui Tudor Sișu.

Tudor Șișu: ”Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări”

De altfel, Șișu spune că a învățat și să se autodisciplineze odată cu închisoarea. Acum este un om mai organizat și crede că poate supraviețui oricărei încercări.

”Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări” ,  a spus rapperul în emisiunea La Măruță.

În închisoare, Sișu s-a ocupat și de muzică. Prin versuri, spune el, se exprimă cel mai bine.

„Muzica m-a salvat… Nici nu i-aș spune muzică, muzică ar însemna să fii muzician, să am o partitură pe masă. Și nici artist nu sunt, pentru că joacă niște personaje. Și atunci nu sunt artist. Mie îmi place să scriu, îmi place să mă exprim prin versuri. Sincer, mi-ar fi plăcut să știu să cânt cu vocea, dacă aș fi avut calitățile necesare, dar nu am calitățile.Și atunci mă exprim… scrisul este important. Anul ăsta… nu a fost altfel, pentru că eu nu am fost în concerte. Anul acesta voiam să fac chestia asta, de fapt. Eram foarte hotărât și s-a închis baraca”, a mai afirmat artistul pentru sursa sus menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: