Redactia.ro
Home » TV » „The Devil All The Time”: Sebastian Stan joacă alături de Robert Pattinson în noul thriller de la Netflix

„The Devil All The Time”: Sebastian Stan joacă alături de Robert Pattinson în noul thriller de la Netflix

the devil all the time

Netflix a lansat ieri trailer-ul pentru The Devil All The Time, film care va avea premiera pe 16 septembrie. Lista de casting a filmului surprinde prin numărul de staruri. Alături de Sebastian Stan vor apărea Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska și Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley.

The Devil All The Time este un thriller sumbru despre credință

Titlul se alătură celorlaltor premiere importante din toamna aceasta, cum sunt lansările pentru I’m Thinking of Ending Things sau The Trial of The Chicago 7. The Devil All The Time este scris și regizat de Antonio Campos, cel care a produs în 2011 filmul Martha Marcy May Marlene. Pentru filmul de anul acesta, Campos s-a bazat pe romanul lui Donald Ray Pollock, a cărui acțiune se desfășoară în Ohio între Primul Război Mondial și Războiul din Vietnam.

Sinopsisul oficial oferit de Netflix este: „În Knockemstiff, Ohio, niște personaje sinistre– un preot nelegiuit (Pattinson), un cuplu neobișnuit (Klarke și Keough) și un șerif necinstit (Stan)– se intersectează în jurul tânărului Arvin Russell (Holland),în timp ce acesta se luptă cu forțele malefice care îi amenință familia”.

Romanul lui Pollock imaginează o comunitate religioasă în care localnicii își duc credința la extreme cumplite. Deși acțiunea se petrece în Ohio și Virginia, filmul a fost filmat în Alabama. Eliza Scanlen, una dintre actrițele din filmul lui Campos care anul trecut a apărut în adaptarea Gretei Gerwig a romanului „Little Women”, a vorbit despre tema filmului: „Este despre modurile în care oamenii se confruntă cu credința, felul în care ei o definesc și lucrurile pe care le fac, împinși de credință”.

Cum a ajuns Sebastian Stan în lista de casting

Sebastian Stan a căpătat rolul de șerif în thriller-ul de la Netflix înlocuindu-l pe Chris Evans care a renunțat din cauza programului prea încărcat. Actorul de 38 de ani născut în Constanța, ajuns în New York la 13 ani, este cunoscut pentru interpretarea lui Bucky Barnes în mai multe filme cu supereroi produse de Marvel: Captain America, Ant-Man, Black Panther și Avengers: Infinity War. Pe lângă acestea, a avut un rol important în I, Tonya (2017), unde a jucat alături de Margot Robbie.

Actorul s-a întors în ultimii ani pentru perioade scurte în România, luând parte și la American Independent Film Festival organizat la București în 2018. În același an a fost intervievat de Andreea Esca în cadrul postului Europa FM. Jurnalista l-a provocat să își facă autobiografia în 20 de secunde: „Sunt puțin american, puțin român. Am de gând să am multe de făcut și sper că voi avea destul timp pe Pământ ca să le realizez”. Sebastian Stan are un grup solid de fani în întreaga lume iar apariția în The Devil All The Time atestă faptul că este o figură importantă în lumea filmului de la Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: