Redactia.ro
Home » Știri » Puya, probleme cu forțele de ordine din cadrul unui penitenciar. „Oamenii au ajuns să fie duși”

Puya, probleme cu forțele de ordine din cadrul unui penitenciar. „Oamenii au ajuns să fie duși”

Puya este unul dintre cele mai mari nume din industria muzicală de hiphop de la noi. Puya a ajuns să fie arhicunoscut după lansarea hitului „Undeva în Balcani”. Cu toate că avea mulți fani și înainte, de pe vrema cînd făcea echipă cu Sișu, după lansarea acestei piese care a fost intensi difuzată pe radio și la TV, Puya a ajuns să fie pe buzele tuturor.

Puya, probleme la un penitenciar

Puya a povestit că a avut probleme cu forțele de ordine din cadrul unui penitenciar. Cântărețul s-a dus să îți viziteze un bun prieten care se află în spatele gratiilor, dar s-a confruntat cu o problemă, drept pentru care nu a putut să pătrundă în instituție. Motivul pentru care acesta a fost apostrofat de gardieni care i-au refuzat vizita a fost acela a ținutei inadecvate.

Cântărețul a dezvăluit faptul că este foarte dezamagit fiindcă nu a putut să îșți viziteze prietenul. Acesta purta o pereche de bermude, iar conform regulamentului din cadrul spațiului de detenție, aceasta este considerată o ținută indecvată, gardienii trimițându-l pe artist să își cumpere o pereche de pantaloni lungi.

Am vrut să fac și eu o faptă bună astăzi și să merg în vizită la un prieten care este închis aici, la Penitenciarul Mioveni. Băi, ce credeți? N-ai voie să intri în bermude. Vara. M-a trimis înapoi să mă duc să îmi cumpăr pantaloni lungi. Da, mă, da! N-ai voie să intri în bermude în penitenciar, la vizită. Trebuie să te duci să-ți cumperi pantaloni lungi! Ia, mă! Ăștia sunt pantalonii cu care n-ai voie să te duci la pușcărie, în vizită. Ăștia sunt. Și în biserică ai voie în bermude. Na… nu zice nimeni să vii îmbrăcat în… costum de baie. Asta este! Așa m-am îmbrăcat.„, a mărturisit Puya.

Cântărețul a mai spus că s-a dus la un magazin din apropiere pentru a-și achiziționa o pereche de pantaloni lungi pentru a putea merge la prietenul său.

În halul ăsta s-a ajuns, la bătaia asta de joc, unde oamenii au ajuns să fie duși la pădure că n-au mască, să fie bătuți peste tot, să li se încalce toate drepturile posibile, pentru că oamenii au, ca să zic așa, puterea-n mână! M-am dus și mi-am luat pantaloni pentru că vreau să-mi văd prietenul.„, a mai spus Puya.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: