Redactia.ro
Home » Știri » Situație bizară într-un cuplu. O tânără se comportă ca un bebeluș față de iubitul ei și folosește inclusiv o suzetă sau jucării

Situație bizară într-un cuplu. O tânără se comportă ca un bebeluș față de iubitul ei și folosește inclusiv o suzetă sau jucării

GALERIE FOTO (3) Situație bizară într-un cuplu. O tânără se comportă ca un bebeluș față de iubitul ei și folosește inclusiv o suzetă sau jucării

O situație bizară, un caz de iubire „extremă”. O tânără se comportă ca un bebeluș față de iubitul ei – cu intenție – și folosește inclusiv o suzetă sau un biberon când e în preajma lui, dar și jucării. Iată de ce face asta.

Situație bizară într-un cuplu. O tânără se comportă ca un bebeluș față de iubitul ei și folosește inclusiv o suzetă sau jucării

Cei doi îndrăgostiți locuiesc în Kentucky, SUA, și trăiesc destul de ciudat, în opinia majorității oamenilor. Tânăra se comportă ca un bebeluș față de iubitul ei. Și asta, intenționat. Ea se îmbracă exact ca un copil, folosește o suzetă, bea lapte din biberon și îi place când iubitul ei îi citește povești de adormit în fiecare noapte.

„Mi-am găsit Prințul. Îi spun tăticule”, scrie pe un mesaj de la ea din cameră.

Lui Max îi place să și vorbească ca un copilaș. Ea are 20 de ani în realitate, dar, în practică, doar „cinci anișori”. Johnny, iubitul ei, are 31 de ani și s-a obișnuit deja cu comportamentul iubitei lui.

„Acest stil de viață e ca o carte de colorată, iar iubita mea îmi citește din ea”, a spus Johnny.

Tânăra a spus: „Eu aleg să fiu așa micuță în mare parte a timpului, în special când suntem amândoi acasă, când doar ne relaxăm. Sunt mică atunci când vreau să fiu, când trebuie să fiu, dar normal că nu este ceva ce nu aș putea controla. Când suntem în public, nu îl strig pe Johnny tati, pentru că asta îi implică și pe ceilalți”, a relatat Max.

Cu o casă plină de păpuși, ursuleți de pluș și cănițe colorate, Max ar putea fi confundată mai degrabă cu o tânără mamă. Dar nu e așa, pentru că ei îi place mai degrabă să se prefacă și să trăiască exact ca un copil mic, împreună cu partenerul ei de viață, Johnny.

Mai mult decât atât, tânăra de 20 de ani are o întreagă listă de reguli de respectat, printre care „să nu vorbească pe la spate” și să nu stea trează după ora de culcare. Dacă le încalcă, este pusă la „colțul de rușine”.

Foto: captură video Truly/Youtube

Deși tânăra e totuși un adult capabil să ia decizii raționale, nu iubește nimic mai mult decât atunci când „tatăl” ei, Johnny, îi citește o poveste înainte de somnul zilnic sau o duce în parcul din apropiere pentru a se juca pe tobogan și în leagăne.

Max spune că face parte dintr-un fel de comunitate, de fapt, unde mai mulți oameni aleg să trăiască așa, după „principii” și reguli asemănătoare. Ea a ales doar o parte dintre ele, nu ține cont de toate.

Foto: captură video Truly/Youtube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: