Redactia.ro
Home » Știri » Situație bizară la alegeri! Candidatul care a obținut zero voturi, deși susține că l-a votat și familia

Situație bizară la alegeri! Candidatul care a obținut zero voturi, deși susține că l-a votat și familia

GALERIE FOTO (2) alegeri locale

Cazul poate fi considerat drept cea mai mare fraudă electorală. Candidatul la primăria Piatra Olt nu a obținut nici măcar un vot, deși, susține el, a pus ștampila de vot pe numele lui la alegerile locale 2020. Și la fel a făcut și soția sa.

Sandu Crăciun a fost arondat la secția 101 din județul Olt. „Sunt în jur de 1.000 de voturi, din care nu am luat niciunul”, a spus el.

Crede că alegerile au fost fraudate

Candidatul USR-PLUS susține că alegerile pentru Primăria Piatra Olt au fost fraudate. Politicianul a precizat că ce s-a întâmplat acolo este „inexplicabil”.

Sandu Crăciun, candidatul USR / foto: Hotnews

„Nu cred că e o eroare umană, cred că e o fraudă, pentru că luni dimineață am luat legătura cu reprezentanta noastră în secția respectivă și mi-a spus clar: noi am fost puși pe grupuri, noi am desfăcut niște buletine, iar buletinele pentru primar și consilieri locali au fost desfăcute de către președintele de comisie și alți membri”, a precizat Sandu Crăciun.

Bărbatul nu își explică de ce în dreptul lui scorul final la alegeri a fost zero, din moment ce și familia sa, care era arondată la aceeași secție, l-a votat, potrivit digi24.ro.

„Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din păcate! Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt.

La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!

Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întâmplat????”, a scris candidatul, pe Facebook.

Și la Primăria Sector 1 e război

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și candidatul PSD pentru un nou mandat, a cerut renumărarea voturilor. Clotilde Armand, candidata USR PLUS, care a ieșit câștigătoare la Primăria Sectorului 1, a anunțat, la rândul ei, că va cere Parchetului General să preia ancheta, după ce polițiștii au deschis un dosar penal in rem în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: