Redactia.ro
Home » Știri » Situație fără precedent! Cum s-a desfășurat un consult medical al unei fetițe de 3 ani după ce s-a prezentat la doctor tușind

Situație fără precedent! Cum s-a desfășurat un consult medical al unei fetițe de 3 ani după ce s-a prezentat la doctor tușind

Consult afara la medicul de familie

Pandemia a schimbat cursul firesc al tuturor lucrurilor și toată lumea a încercat să se adapteze cum a putut mai bine. Ce a pățit o familie la o vizită la medicul de familie a pus întreaga țară pe jar. Tatăl copilului și-a spus întreaga drama pe rețelele sociale, iar în mai puțin de câteva ore a strans zeci de mii de reacții.

Drama prin care a trecut o familie din Sighișoara

În urmă cu 18 ore, Pintea Radu a postat pe pagina personală de facebook experiența prin care a trecut. Acesta și-a dus fetița de doar trei ani la medical de familie pentru un consult, cea mica avea simptome de răceală. Medicul de familie a decis să consulte pacientul în curte, folosind motivul că altfel nu este permis.

Measajul dur al tatălui de pe Facebook

“I N C R E D I B I L !!!! Este strigător la cer la ce am fost expus astăzi. Ca orice părinte la care copilului ii curge nasul si putin tuseste (putin racita) am zis sa merg la medicul de familie ptr o consultație cu fetița mea de 3 ani . Spre surprinderea si indignarea mea ,afara fiind rece si batea vantul ,fetița a fost consultată afara nici cel putin in cameră de așteptare.

În prealabil am întrebat medicul de familie unde o va consulta pe fetița si mi-a zis ca afara ptr ca in cabinet nu este voie dar eu gandindu-ma ca in camera de așteptare nici decum chiar afara in frig . Nu mai am cuvinte unde s-a ajuns . Poate vor vedea postarea cei in cauza si imi cer scuze dar este imposibil asa ceva. E bine ca la pacanele poti sa stai înăuntru dar consultația unui copil răcit se face afara in frig”, scrie tatăl fetiței pe Facebook.

Părinții copilei sunt revoltați. Mai mult, ei scot în evidență derapajele din sistem, amintind că sălile cu jocuri de noroc sunt deschise, la fel ca alte spații comerciale. Postarea a strâns, în mai puțin de 20 de ore peste 4,5 mii de reacții. În comentarii, oamenii îl pun la zid pe medicul în cauză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: