Redactia.ro
Home » Stil de viață » Avertismentul medicilor. Nu faceți acest lucru în pat cu partenerul în timpul pandemiei de COVID

Avertismentul medicilor. Nu faceți acest lucru în pat cu partenerul în timpul pandemiei de COVID

Cuplu în timpul COVID-ului

În vreme de pandemie avem multe restricții, inclusiv aceea de a nu ne mai săruta partenerul. Cum reușesc cuplurile să supraviețuiască în această perioadă, este greu de spus. Un medic canadian sugerează să se poarte mască, iar cuplurile nou formate să nu se mai sărute.

Purtatul măștii în timpul partidei

Când este vorba despre un partener nou, cel mai sigur este ca etapa sărutului să fie sărită, iar cuplurile să nu renunțe la mască în timpul partidei de amor.

Medicul canadian Theresa Tam spune că activitatea sexuală crește riscul contaminării virusului, mai ales prin sărut.

,,Sănătatea sexuală este extrem de importantă. În orice caz, activitatea sexuală este complicată în vreme de COVID-19 pentru cei care nu au un partener stabil, iar riscul de a face COVID prin intermediul sexului este mare.”, a spus medicul Tam.

Mai bine singuri, decât cu partener nou

Dacă vreți să cunoașteți persoane noi în această perioadă cu care să aveți partide de amor ca-n filme, ar fi mai bine să renunțați. Dacă nu aveți un parteneri stabil, cea mai sigură metodă este autosatisfacerea.

Medicul sugerează că pentru a ne menține sănătatea ar fi bine să renunțăm la consumul de alcool, la săruturi, contact direct față în față.

Câți români au imunitate la COVID-19. Cifrele anunțate de Ministrul Sănătății

Doar 4% dintre români sunt imuni la Covid-19, arată ultimele date analizate de DSP-uri și Institutul de Sănătate Publică, după interpretarea analizelor a aproape 8.000 de persoane.

Față de primele cifre, numărul persoanelor care au dezvoltat anticorpi la coronavirus a crescut cu aproape 2%. Dar rata de imunitate la Covid-19 în România este foarte mică, față de Suedia, care are 16% din populaţie imunizată.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat într-un interviu că în prima etapă, au fost analizate serurile provenite de la 4.000 de persoane, iar în cea de-a doua etapă a studiului național, au fost recoltate probe de la aproape 13.000 de persoane.

„Dintre aceste seruri reziduale au fost lucrate, la nivel de INSP, 7.832, din care doar 303 sunt pozitive, de unde o rată de imunizare de 3,86%. Media europeană și țările care au avut o infectare mai mare au raportat 5-6% imunizarea. Pentru o trecere prin boală, noi avem o imunizare mică în acest moment ca procent”, a spus Tătaru la Europa FM.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: