Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire șoc în showbizul românesc. Pozau drept un cuplu fericit, dar adevărul era altul

Despărțire șoc în showbizul românesc. Pozau drept un cuplu fericit, dar adevărul era altul

Lino Golden

O nouă despărțire a cutremurat showbizul românesc. Cu o relație de câțiva ani de zile, nimeni nu se aștepta la această veste. Lino Golden, fiul adoptiv al lui Velea se pare că s-a despărțit de Andra Ghinea. Cei doi nu au anunțat nimic oficial, dar ultimele acțiuni ale cântărețului au dat altceva de înțeles.

Ce a făcut Lino Golden

Deși au petrecut pandemia împreună, iar relația lor părea înfloritoare, Lino și Andra pare că s-ar fi îndepărtat în ultima perioadă. Fiul adoptiv a lui Alex Velea a făcut un gest neașteptat. El a decis să șteargă toate pozele de pe rețelele de socializare pe care le avea cu tânăra creatoare de modă. Mai mult, pentru cântăreț nu a fost de ajuns, el i-a dat și unfollow pe Instagram Andrei.

Andra Ghinea nu a reacționat la fel de impulsive precum tânărul. Fashionista a păstrat pozele în care apăreau împreună, pe contul personal. În schimb, Andra a acționat în cosencință și l-a șters si ea din lista celor pe care îi urmărește pe Instagram.

Lino avea gânduri mari cu Andra

Artistul avea planuri de însurătoare cu tânăra. El chiar își tatuase chipul fetei, spunând că pe corp are doar persoane importante. El o susținea și în afacerea cu haine pe care o are tânăra și îi era alături la fiecare pas.

“Am venit să îmi susțin iubita la un eveniment, încerc și eu să țin pasul cu hainele , cu design-ul. Nu îmi e teamă că o pierd, știu ce am acasă.
Îmi recunosc iubita după corpul ei, am învățat cum se îmbracă. Aș recunoaște umbra ei după forme, cele mai bune din lume. Nu o pun să facă sală, a fost cu mine de câteva ori și i-a plăcut, mâncăm împreună cam tot timpul, nu o oblig. Eu sunt tipul de băiat care ține la o relație, îmi place să știu că mă așteaptă acasă cineva, să facem chestii care ne plac amândurora, eu sunt genul de om cu relație, nu îmi plac distracțiile”, a povestit Lino pentru Antena Stars.

Lino Golden a spart topurile românești de anul acesta. Melodia în colaborare cu Jador a avut un succes răsunător. În doar 24 de ore de la lansarea care a avut loc pe 15 martie, varianta manea a piesei „Dau moda”, cântată de Jador și Lino Golden a reușit să strângă nu mai puțin de 1 milion și jumătate de vizualizări și cu toate că au trecut mai bine de două luni de la lansarea pe Youtube, numărul vizualizărilor crește văzând cu ochii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: