Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Alex Velea este medic peste hotare. Cum și-a schimbat viața

Fosta soție a lui Alex Velea este medic peste hotare. Cum și-a schimbat viața

alex velea

Mariajul dintre Alex Velea și fosta soție, Ana nu a durat prea mult. La aproximativ patru ani după nuntă aceștia nu s-au mai înțeles și au ales să meargă pe drumuri diferite. Decizia lor a șocat pe toată lumea, fiind un cuplu disctret în showbiz.

Cum s-a schimbat viața fostei soții a lui Velea

După despărțirea de celebrul cântăreț, Ana și-a finalizat studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. Fosta soție a lui Velea a absolvit facultatea în anul 2016 pe specializarea Psihiatrie. Mai târziu și-a deschis un cabinet în București unde oferea consultații.

Anul trecut Ana a luat o decizie radicală. A ales să se mute în Anglia, alături de cei doi frați a ei. Și-a găsit de lucru în Marea Britanie la serviciul național de sănătate. În prezent lucrează la National Health Service, unul din cel patru servicii naționale de sănătate engleze.

De ce au divorțat cei doi

Anunțul că cei doi divorțează a fost neașteptat pentru toată lumea. Nașii de cununie, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au încercat să le dea sfaturi pentru a remedia situație, dar nu au avut succes.

Motivul pentru care Alex Velea a decis să divorțeze este că nu se mai regăsea în relația cu soția sa. Relația cu Antonia îl împlinește pe artist.

”Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit artistul.

Cei doi au ales să divorțeze pe cale amiabilă. Se pare că fosta soție a lui Velea a primit de la artist suma de 70.000 de euro și o mașină. Odată cu mutarea în Anglia Ana și-a schimbat și look-ul. Fosta soție a optat pentru șuvițe blonde, lungi în stil afro. Noua înfățișare îi scot în evidență trăsăturile, mai ales pielea măslinie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: