Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de infarct cu Antonia în costum de baie! Ipostazele care i-au înnebunit pe fani FOTO

Imagini de infarct cu Antonia în costum de baie! Ipostazele care i-au înnebunit pe fani FOTO

GALERIE FOTO (8) Antonia

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar de această dată s-a pozat în ipostaze provocatoare la mare. Deși este mama a trei copii, cântăreața are un trup de invidiat. Iată ce dietă urmează Antonia pentru a avea un corp perfect!

Antonia a făcut o vizită pe litoral, unde și-a afișat corpul perfect, lucrat la sală. Vedeta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, deși este mamă a trei copii: Maya, Dominic și Achim.

Cântăreața a uimit pe plajă cu formele sale perfecte. Cu un costum de baie de culoare albă, ce îi pune pielea bronzată în evidență, iubita lui Alex Velea a pozat în ipostaze extrem de sexy la plajă. Apoi, ea a pus rezultatul pe rețelele de socializare.

Ce mânâncă Antonia pentru silueta perfectă

Antonia Iacobescu muncește din greu pentru a avea un trup de zeiță. Nu numai că are grijă la tot ce mănâncă, dar merge și la sală aproape în fiecare zi. Ea povestea că în fiecare dimineață merge cu partenerul ei la sala de forță, după ce îi duc pe copiii lor la grădiniță.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a spus artista

Antonia are o dietă echilibrată și încearcă de fiecare dată să mănânce alimente sănătoase. Alege carne de pui sau vită, pe grătar, niciodată prăjită.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: