Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii

Incredibil! Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii

GALERIE FOTO (6)Incredibil! Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii

Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii. Antonia este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România. Deși este o persoană destul de calculată și calmă, aceasta și-a pierdut cumpătul și a răbufnit.

Incredibil! Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii

Luna decembrie este perioada în care majoritatea artiștilor sunt chemați la balul bobocilor. Potrivit Spynews.ro, sâmbătă seara, în cadrul concertului susținut la balul bobocilor, într-un cunoscut club din București, Antonia a răbufnit.

Doi tineri care au avut o tentaqtivă de a se lua la bătaie, au enervat-o pe frumoasa cântăreață. Fiind deranjată de acest lucru, nu a mai tăcut și a spus fix ce gândește, fără a se ascunde.

Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii.„, au fost cuvintele Antoniei, după care s-a retras de pe scenă, revenind mai apoi.

Antonia are o relație specială cu soacra sa

Deși se spune de obicei că nora cu soacra nu prea au o relație apropiată, Antonia a declarat într-un interviu faptul că are o relație apropiată cu soacra ei, mama lui Alex Velea. Artista a precizat că se înțelege foarte bine și soacra o ajută de fiecare dată când are programul prea solicitant.

Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă.”, a declarat Antonia.

Citeste si:Împăcare neașteptată în showbiz. Alex Velea nu-i mai vorbea de 12 ani

Etichete: