Redactia.ro
Home » Știri » Situație neobișnuită într-un cuplu. Iubitul i-a interzis să mai folosească aceste produse

Situație neobișnuită într-un cuplu. Iubitul i-a interzis să mai folosească aceste produse

Situație neobișnuită într-un cuplu. Iubitul i-a interzis să mai folosească aceste produse

O situație neobișnuită într-un cuplu din Marea Britanie! Întreaga lume a rămas șocată atunci când a aflat că bărbatul i-a interzis iubitei lui să mai folosească tampoane.

Iubitul i-a interzis să mai folosească aceste produse

Un bărbat a fost aspru criticat în mediul online după ce și-a amenințat iubita că se vor despărți dacă mai folosește tampoane. Acesta și-a motivat decizia spunând că face acest lucru pentru sănătatea ei, însă ea s-a enervat și nu a vrut să-l asculte.

Bărbatul a explicat că iubita lui uită constant să-și schimbe tamponul și se teme că acest obicei neigienic poate duce la probleme mult mai grave, cum ar fi sindromul șocului toxic (TSS). Aceasta afecțiune este o problemă rară cauzată în special de tampoanele care sunt lăsate în vagin prea mult timp, potrivit Mirror.

”Nu am probleme cu femeile care folosesc tampoane. Am o problemă cu ea folosind tampoane. Și am și motive pentru asta. Nu le schimbă suficient de regulat în opinia mea. Nu ia riscurile în serios. Acest lucru mă stresează pentru că sunt îngrijorat că se va îmbolnăvi”, a explicat bărbatul.

Decizia bărbatului a venit după ce, cu puțin timp în urmă, iubita lui a trebuit să meargă la un control medical de specialitate pentru o infecție. Atunci, iubitul ei i-a cerut să nu mai folosească tampoanele, însă femeia nu a fost deloc de acord și a ignorat rugămintea acestuia.

„Este furioasă pe mine. Spune că o controlez. Spune că un bărbat nu ar trebui să le spună femeilor ce produse sanitare să folosească”, a mai declarat bărbatul.

Acesta a trimis povestea lui unei publicații locale și i-a întrebat pe cititori dacă a procedat bine și ce părere au ei despre ce se întâmplă. În urma poveștii, majoritatea oamenilor au fost de partea iubitei lui.

Ce au spus oamenii despre cerința bărbatului

Unul dintre cititori a spus: ”Nu este nevoie să-i gestionezi menstruația. Scrie asta pe o foaie și de fiecare dată când ai dorința de a-i interzice acest lucru iubitei tale, citește-l și apoi așează-te la loc.”

Un altul a spus: ”Se pare că ești bine intenționat, dar tot nu e un lucru care trebuia făcut. Cum te-ai simți dacă ți-ar cere să nu mai folosești hârtie igienică pentru că ar crede că ai folosit-o greșit?”

De asemenea, au fost mulți cititori care au fost de acord cu el și au spus că nu are motiv să fie îngrijorat, deoarece ea este iresponsabilă.

Unul a scris: ”Nu aș putea să nu fiu de acord mai mult cu acest lucru. Ca partener iubitor într-o relație, el îi poate interzice total partenerului să facă ceva dăunător. Sintagma ”corpul ei, alegerea ei ”se duce mult prea departe și în afara contextului. Dacă face în repetate rânduri ceva care ar putea ajunge să fie fatal, ai dreptate că ar trebui să fie un ultimatum, fie că nu folosește corect unele produse, fie că face altceva”. 

O altă persoană a spus: ”Această fată iresponsabilă s-au putea îmbolnăvi, iar iubitul ei să nu mai aibă de cine are grijă. Are un motiv valid să se îngrijoreze. Înțeleg de spui că nu ar trebui să le folosească, pentru că sincer așa este. Nu se poate descurca”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: