Redactia.ro
Home » Știri » Situație stânjenitoare pentru Mircea Badea! Ce a pățit jurnalistul într-un restaurant: „Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată”

Situație stânjenitoare pentru Mircea Badea! Ce a pățit jurnalistul într-un restaurant: „Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată”

Situație stânjenitoare pentru Mircea Badea! Ce a pățit jurnalistul într-un restaurant: „Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată”

Mircea Badea a trecut printr-o situație stânjenitoare într-un restaurant. După ce a consumat, chelnerul i-a adus nota de plată, iar atunci a avut loc momentul care l-a lăsat fără cuvinte. Iată despre ce este vorba.

Situație stânjenitoare pentru Mircea Badea! Ce a pățit jurnalistul într-un restaurant: „Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată”

Întâmplarea a avut loc într-un restaurant bine cotat din New York, a povestit Mircea Badea. Nu era singur, ci însoțit. După ce au consumat, au cerut nota de plată, dar acolo a intervenit momentul stânjenitor.

„Am fost la New York la restaurantul Quality Meats. Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată. Am lăsat 10% bacșiș și au venit cei de acolo să ne întrebe dacă este vreo problemă. „A fost totul OK? V-a deranjat ceva?”, am fost întrebați.

Era o problemă cu bacșișul.

„Oamenii de la restaurant chiar erau îngrijorați. Le-am spus că totul a fost OK și le-am zis: „Dar de ce întrebați?”. Și-au dat seamă că suntem de pe altă planetă și ne-au zis că acolo bacșișul este 20%. Noi am dat prea puțin, asta era ideea”, a povestit Mircea Badea la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, „În gura presei”.

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Ce consumă în cantități industriale: „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”

Mircea Badea a spus că nu bea apă de mai bine de 30 de ani.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât Cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață. Nu mai zic și ce mănânc… Dacă povestesc și ce mănânc, s-a terminat cu șmecheria în sat!”, a spus el.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă. Și eu îi zic: Nu am băut apă de 30 de ani”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: