Redactia.ro
Home » Monden » Slăbești 30 de kilograme! Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea are o dietă minune

Slăbești 30 de kilograme! Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea are o dietă minune

Sursa: PRO TV

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea are o sileută de invidiat în ciuda faptului că are peste 40 de ani. Ea se îngrijește de starea ei fizică, mai ales că a avut tulburări de greutatea.

Aceasta promovează un stil de viață sănătos și a ajutat multe doamne şi domnişoare să scape de problema kilogramelor în plus. Vedeta a divulgat secretul dietei și ce alimente consumă zi de zi.

De la 86 de kg la 50 kg

Ea susține că până să găsească „formula” perfectă, a încercat multe diete în lupta cu kilogramele inclusiv înfometarea, dar nu au funcţionat.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiam că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi,” mărturisește Carmen Brumă.

„Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate”, a mai spus vedeta.

Sfaturi pentru un corp de invidiat

Acesta a povestit că a ales să consume miere de manuka, cunoscută pentru proprietățile antibacteriene, antivirale, antiseptice, dar și antiinflamatorii.

”Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol.

După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar.

Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor probleme de sănătate”, a adăugat Carmen Brumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: