Redactia.ro
Home » Monden » Slujba religioasă pentru nunta anului 2024 a început! Ianis și Elena Hagi își unesc în acest moment destinele și în fața lui Dumnezeu

Slujba religioasă pentru nunta anului 2024 a început! Ianis și Elena Hagi își unesc în acest moment destinele și în fața lui Dumnezeu

GALERIE FOTO (9)

Ianis și Elena au pășit în fața altarului la Biserica Sfântul Visarion, un lăcaș de cult mic, dar încărcat de istorie. Ceremonia religioasă a început la ora 15:00 și a fost oficiată de un sobor de preoți, aducând o notă de solemnitate și spiritualitate momentului.

Mai târziu, Domeniul Știrbey din Buftea devine scena unui eveniment grandios: nunta anului, unde Elena și Ianis Hagi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. După ceremonie, cuplul fericit va sărbători alături de peste 700 de invitați, într-un decor de vis.

Slujba religioasă s-a terminat cu un mic incident

Ceremonia a fost un adevărat spectacol de emoție și bucurie, plină de tradiții și ritualuri care au subliniat profunditatea iubirii dintre Elena și Ianis. Cu fiecare pas pe care îl făceau în biserică, se simțea o atmosferă de fericire și binecuvântare, evidențiind legătura lor strânsă. Părinții și apropiații au trăit alături de ei fiecare moment, susținându-i cu dragoste și încurajări. La finalul slujbei, după ce toți invitații au început să iasă din biserică, a avut loc un mic incident care a adus un zâmbet pe fețele tuturor. Ianis Hagi a realizat că trandafirul din pieptul său a căzut pe jos.

Cu toate acestea, el nu s-a lăsat distrat de acest mic detaliu și a ales să își țină soția de mână, concentrându-se pe drumul pe care îl aveau de parcurs împreună. Ceea ce a făcut ca această ceremonie să fie cu adevărat specială este legătura autentică dintre Elena și Ianis. Aceștia nu sunt doar două persoane care își unesc destinele, ci o poveste de dragoste care a crescut și s-a maturizat în fața tuturor. Momentul în care și-au spus jurămintele a fost plin de emoție, demonstrând că iubirea lor este profundă și sinceră.

Săptămâni de muncă pentru momente perfecte

Biserica Sfântul Visarion, construită în anii 1900 după planurile arhitectului CEC-ului din București și Cazinoului din Constanța, a oferit un cadru intim și plin de semnificație pentru acest eveniment. Pregătirile pentru nunta Elenei și a lui Ianis Hagi au fost pe ultima sută de metri, cu detalii meticulos puse la punct. Nicu Bocancea, al patrulea cel mai bun florist al Europei, s-a ocupat de aranjamentele florale și decorul evenimentului.

„Suntem pe ultima sută de metri, organizarea este în toi. Inamicul nostru este temperatura, dar suntem în jur de 60 de persoane, încercăm să ne organizăm, lucrăm la foc continuu.”, a declarat Bocancea, conform informațiilor oferite în exclusivitate de Antena.

Florile au jucat un rol central în crearea atmosferei de basm. „La flori, este o cromatică de alb și verde care se integrează perfect în pajiștea minunată din cadrul domeniului Știrbey, unde sunt copaci seculari de jur împrejurul cortului,” a explicat Nicu Bocancea. Cortul transparent, oferind o priveliște naturală din orice unghi, a fost decorat cu mii de lumânări și zeci de mii de fire de flori de vară, incluzând hortensii, Matthiola, Delphinium și trandafiri de grădină. Efectul olfactiv special a fost asigurat de cele 2000 de tuberoze.

Elena, o apariție cu adevărat strălucitoare

Elena Tănase a captivat atenția tuturor cu o rochie de mireasă deosebită, care i-a pus în valoare trăsăturile fine ale feței și silueta de invidiat. Rochia, un adevărat exemplar de artă vestimentară, a combinat eleganța clasică cu accente moderne, fiind complementată de un machiaj discret și o coafură rafinată. Bijuteriile alese cu grijă au adăugat un plus de strălucire și sofisticare, transformând-o pe Elena într-o veritabilă prințesă a zilelor noastre.

Primele imagini cu superba rochie de mireasă purtată de Elena Hagi în cadrul slujbei religioase ne-au fost oferite de a1.ro. Ceremonia religioasă s-a desfășurat la Biserica Sfântul Visarion, un lăcaș de cult mic, dar încărcat de istorie, care a oferit un cadru intim și solemn pentru acest eveniment special. În prezența unui sobor de preoți, Elena și Ianis au pășit cu mari emoții în fața altarului, înconjurați de familie și prieteni apropiați. Atmosfera a fost una copleșitoare, iar emoțiile au fost resimțite puternic de toți cei prezenți.

Nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos în ziua cea mare. Fotbalistul a impresionat într-un costum elegant, care i-a subliniat alura atletică și stilul sofisticat. Fiul legendarului Gheorghe Hagi a arătat că eleganța nu se limitează doar la terenul de fotbal, ci și la evenimentele importante din viața personală. Atitudinea sa încrezătoare și ținuta impecabilă au făcut din Ianis un mire exemplar.

Nume surpriză pe lista invitaților

Printre primii invitați care au sosit la biserică s-au numărat Gică Popescu și alți apropiați ai familiei. Gică Popescu, cunoscut pentru cariera sa impresionantă în fotbal, a fost o prezență remarcată la eveniment. Acesta a jucat un rol semnificativ în sportul românesc, iar prezența sa la nunta lui Ianis Hagi subliniază legăturile puternice din lumea sportului.

Printre invitați s-au numărat și alte nume importante din lumea sportului și a showbiz-ului românesc. Simona Halep, de exemplu, a fost una dintre vedetele care au onorat cu prezența lor evenimentul. Eleganța a fost cuvântul de ordine, atât pentru miri, cât și pentru invitați, fiecare detaliu fiind atent ales pentru a crea o atmosferă de poveste.

Evenimentul transmis în exclusivitate

Antena deține drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul nunții, asigurând astfel că publicul larg a putut să fie parte din această sărbătoare grandioasă. Transmisiunile live au capturat esența evenimentului, de la emoțiile din biserică la bucuria și strălucirea petrecerii de la Domeniul Știrbey.

Nunta Elenei și a lui Ianis Hagi a fost un eveniment de poveste, unde fiecare detaliu a fost perfect sincronizat pentru a crea o atmosferă de neuitat. De la ceremonia religioasă la Biserica Sfântul Visarion, până la petrecerea fastuoasă de la Domeniul Știrbey, nunta a fost un exemplu de eleganță și rafinament, reflectând dragostea și devotamentul celor doi miri. Cu invitați de seamă și o organizare impecabilă, această nuntă va rămâne cu siguranță în memoria tuturor celor prezenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: