Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a rămas fără permis de conducere. Ce au descoperit polițiștii atunci când l-au tras pe dreapta

Smiley a rămas fără permis de conducere. Ce au descoperit polițiștii atunci când l-au tras pe dreapta

permis de conducere

Smiley a rămas temporar fără permis de conducere! Cunoscutul artist a fost detectat de un radar circulând cu o viteză care depășea limita legală, ceea ce a dus la suspendarea permisului său de conducere pentru o perioadă de trei luni. Iată detaliile!

Smiley a rămas fără permis de conducere

Conform informațiilor furnizate de tulceanoastra.ro, Smiley nu mai are dreptul de a conduce pentru următoarele trei luni. Soțul Ginei Pistol a fost sancționat cu suspendarea carnetului de conducere după ce a fost înregistrat de radar circulând cu o anumită viteză. Ce viteză avea celebrul artist la volan?

Smiley a rămas fără permis sâmbătă, în jurul orei 14:30, în apropierea zonei „Stațiunea cartofului” de pe drumul Agighiol din orașul Tulcea. Cântărețul a fost detectat de un radar în timp ce conducea cu o viteză de 104 kilometri pe oră.

Pe acea porțiune de drum, viteza legală era de 50 de kilometri pe oră, însă cântărețul a încălcat limita și a fost depistat de radar. Carnetul de conducere al soțului Ginei Pistol a fost reținut de autoritățile din Tulcea pentru o perioadă de 90 de zile.

În plus față de suspendarea permisului, Smiley a primit și o amendă pentru depășirea vitezei legale, fiind nevoit să achite suma de 1305 lei. Cu toate acestea, artistul poate obține o reducere a perioadei de suspendare a permisului la 60 de zile, dacă susține cu succes un examen auto.

Smiley, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

Cu doar câteva zile în urmă, Smiley a transmis un mesaj de solidaritate față de Simona Halep în contextul scandalului referitor la dopaj. Cântărețul este ferm convins că sportiva de tenis este nevinovată și și-a exprimat opinia cu privire la situația în care aceasta se află.

Smiley a subliniat că Simona Halep, jucătoare de tenis, este o persoană cu integritate morală, sugerând că, dacă ar fi evaluată din acest punct de vedere, ar primi un rezultat pozitiv. Artistul este ferm convins că performanțele sportive ale Simonei au fost construite doar pe baza talentului și eforturilor ei personale, fără a apela la substanțe interzise pentru a obține succesul în cariera sa remarcabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: