Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol! ”Până acum eu nu am mai iubit pe nimeni”

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol! ”Până acum eu nu am mai iubit pe nimeni”

Gina Pistol și Smiley vor spune marele „DA!”. Când va avea loc nunta 

Smiley a lansat o piesă nouă pe canalul său de Youtube în care îi face o declarație emoționantă Ginei Pistol. Artistul i-a dezvăluit că blondina este singura lui iubire!

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol

Este clar că Smiley și Gina Pistol trăiesc una dintre cele mai frumoase povești din showbiz-ul Românesc. Cei doi sunt în culmea fericirii pentru că au acum parte de fiica lor și se bucură din plin de momentele cu ea.

Relația lor a început în mare secret, dar a atunci când a ajuns publică, cei doi nu s-au mai ferit și au arătat cu fiecare ocazie cât de mult de iubesc. Acum, Smiley i-a făcut ă declarație emoționantă mamei copilului lui într-o piesă excepțională lansată doar cu câteva minute în urmă.

Artistul a măruturisit că până la Gina Pistol nu a mai iubit pe nimeni, fiind una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care i le-a făcut Smiley până acum prezentantoarei de la Antena 1.

”Până la tine nu credeam în dragostea promisă-n stele sau zodiac/ Dar visele te prevesteau/ Și vocile din capul meu îmi repetau/ Că o privire va fi de ajuns/ Că tu-mi vei da tot ce nu am avut/ Că o să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult/ Și inima mi-a zis că ai să fii/ Cine sunt eu să o contrazic/ Ai adus soarele cu tine/ Pentru noi e răsărit/ Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit pe nimeni până la tine”, sunt doar câteva din versurile melodie pe care a lansat-o Smiley în urmă cu câteva minute.

Ce destin va avea fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Numerologul vedetelor din România, Adam Andreas Stavarache, a prezis un destin unic pentru fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Potrivit acestuia, fetița va fi îndrumată în cariera artistică de tatăl ei. Acesta a declarat că cel mai important rol în creșterea fetiței, în dezvoltarea talentului și al creativității acesteia îl va avea, în mod cu totul surprinzător, partenerul Ginei Pistol.

Adam Stavarache a luat datele de naștere ale celor doi pentru a afla cum arată viitorul lor din punct de vedere numerologic, dar și ce o așteaptă pe fetița lor. Fetița născută pe 9.03.2021 va avea un destin special, unul la care nu se așteaptă nici măcar părinții ei născuți pe 27.07.1983, respectiv 09.12.1980.

”Data nașterii copilului ne dezvăluie multe secrete despre familie în sine. Smiley și Gina sunt suflete pereche împreună cu copilul care a ales să vină în această familie. Toți trei au suflet de 9, astfel, dacă Gina este născută direct pe data de 9, Smiley este născut pe 27/9 tot cu o cifră interioară a sufletului nouă. Gândiți-vă ce legătură sufletească exista intre cei doi! Nu mai vorbesc de faptul că acest copil s-a născut tot într-o zi de 9. Toți 3 sunt suflete pereche. Oare este la întâmplare aceasta coincidență?”, a spus numerologul starurilor din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: