Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au cunoscut Smiley si Gina Pistol. Au ascuns mult timp relația

Cum s-au cunoscut Smiley si Gina Pistol. Au ascuns mult timp relația

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, în momentul de față. De când s-a aflat că au devenit părinți, au intrat și mai mult în atenția publicului. Asta pentru că puțini știau, până la anunțul sarcinii, că artistul și frumoasa prezentatoare sunt împreună. Iată cum s-au cunoscut!

Cum s-au cunoscut Smiley si Gina Pistol. Au ascuns mult timp relația

Smiley și Gina Pistol au luat pe mulți dintre fanii lor prin surprindere atunci când au anunțat că urmează să devină părinți. Puțină lumea știa că cei doi formează un cuplu de trei ani. În urmă cu două zile, relația lor a devenit și mai frumoasă, deoarece a venit pe lume fetița lor. Cum s-au cunoscut artistul și prezentatoarea?

Până ca Gina Pistol să apară în viața lui, publicul știa despre Smiley că a avut ultima relație cu actrița Laura Cosoi. În ceea ce o privește pe Gina Pistol, se știa că era împreună cu afaceristul Alin Cocoș. Însă, în anul 2017, paparazzi i-au suprins pe Smiley și Gina Pistol împreună, dar cei doi nu au confirmat nimic.

Smiley si Gina Pistol se iubesc! Cei doi sunt un cuplu de trei luni

Potrivit apropiaților, Smiley și Gina Pistol s-au conoscut în timpul unui concert la Sala Palatului al Damian Drăghici&Brothers. La acesta, a luat parte și Smiley cu piesa ”Domnișoară, domnișoară”.

”Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa <Domnișoară, domnișoară>. După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, o persoană din anturajul celor doi, în anul 2017.

Ei bine, anii au trecut, poze cu cei doi au tot apărut în presă, iar în 2020, au surprins cu vestea că urmează să devină părinți. Au anunțat sarcina într-un filmuleț, postat pe rețelele de socializare, în care au confirmat că sunt de trei ani împreună. ”A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje. ”,  a scris Smiley în dreptul clipului promovat pe Facebook.

Gina Pistol a născut o fetiță

Gina Pistol a reușit să devină mamă pentru prima oară la cei 40 de ani. Prezentatoarea de la Antena 1 a adus o fetiță pe lume, în urmă cu două zile.

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta. Gasiti mai sus imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a anuntat Smiley pe Instagram, în ziua când Gina Pistol a născut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: