Redactia.ro
Home » Monden » Ce destin va avea fetița Ginei Pistol și a lui Smiley! Un numerolog celebru descrie viitorul familiei

Ce destin va avea fetița Ginei Pistol și a lui Smiley! Un numerolog celebru descrie viitorul familiei

Ce destin va avea fetișa Ginei Pistol și a lui Smiley! Un numerolog celebru descrie viitorul familiei

Un specialist în numerologie a prezis ce destin va avea fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Potrivit acestuia, Smiley este cheia pentru soarta ei. 

Ce destin va avea fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Numerologul vedetelor din România, Adam Andreas Stavarache, a prezis un destin unic pentru fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Potrivit acestuia, fetița va fi îndrumată în cariera artistică de tatăl ei.

Gina Pistol și Smiley au devenit oficial părinți în data de 9 martie 2021. Fetița lor a primit nota 10 la naștere și faptul că este sănătoasă îi bucură cel mai mult pe cei doi. Potrivit analizei făcute de Stavarache, familia lor va avea un viitor strălucit.

Mai mult, acesta a declarat că cel mai important rol în creșterea fetiței, în dezvoltarea talentului și al creativității acesteia îl va avea, în mod cu totul surprinzător, partenerul Ginei Pistol.

Adam Stavarache a luat datele de naștere ale celor doi pentru a afla cum arată viitorul lor din punct de vedere numerologic, dar și ce o așteaptă pe fetița lor. Fetița născută pe 9.03.2021 va avea un destin special, unul la care nu se așteaptă nici măcar părinții ei născuți pe 27.07.1983, respectiv 09.12.1980.

”Data nașterii copilului ne dezvăluie multe secrete despre familie în sine. Smiley și Gina sunt suflete pereche împreună cu copilul care a ales să vină în această familie. Toți trei au suflet de 9, astfel, dacă Gina este născută direct pe data de 9, Smiley este născut pe 27/9 tot cu o cifră interioară a sufletului nouă. Gândiți-vă ce legătură sufletească exista intre cei doi! Nu mai vorbesc de faptul că acest copil s-a născut tot într-o zi de 9. Toți 3 sunt suflete pereche. Oare este la întâmplare aceasta coincidență?”, a spus numerologul starurilor din România.

Adam Stavarache susține că Smiley și Gina vor avea un viitor îndelungat împreună, că se vor iubi mult și vor face tot posibilul să respecte nevoile celuilalt. Vor da dovadă de o maturitate extraordinară și vor fi capabili să comunice fără să vorbească prea mult unul cu celălalt, legătura dintre ei fiind aproape telepatică.

Gina Pistol s-ar putea să mai aibă un copil

Mai mult, se pare că numerologul a mai prezis și că este posibil ca Gina Pistol să mai facă un copil în viitorul apropiat, lucru care le va aduce foarte multă fericire celor doi.

”Intuiția lor este extrem de dezvoltată și astfel aceasta îi ajută să mențină lucrurile frumoase și să materializeze totul cu ușurință. Este foarte posibil că Gină să mai rămână însărcinată. Ginei îi recomand să aibă multă grija de ea să își păstreze mereu sufletul tânăr și mă bucur enorm pentru bucuria aceasta mare pe care Dumnezeu le-a dăruit-o. Copilul a venit în această zi pentru a învăța să își dezvolte talentele și creativitatea.

 Tatăl va avea un rol foarte important pe termen lung în viața acesteia și este necesar să o ajute, să îi îmbunătățească talentele interioare și să participe de asemenea la dezvoltarea abilităților ei. Dacă lucrează cu ea suficent, copilul poate ajunge să își exprime talentul cu o forță uimitoare în societate. Nu m-ar mira să aleagă și copilul tot o carieră în zona creației, însă este important că părinții să o șuștină și să o ajute pe micuță să o învețe să fie constantă pe un drum, până ce talentul va fi suficent de dezvoltat încât să îl poată exprima cu ușurință. 

Copilul vine o cu înțelepciune extraordinară și întotdeauna îi va anima pe cei din jur prin cuvintele și inteligența de care va da dovadă. Pe linia mamei copilul a venit să învețe să o iubească pe aceasta fără a fi mereu dependentă de ea. A venit să își dezvolte încrederea și puterea propriilor abilități”, a declarat Adam Stavarache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: