Redactia.ro
Home » Monden » Ce secret ascunde Gina Pistol! Părăsită de tată, a ajuns să trăiască în cel mai rău-famat cartier bucureștean

Ce secret ascunde Gina Pistol! Părăsită de tată, a ajuns să trăiască în cel mai rău-famat cartier bucureștean

Gina Pistol este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz, cu toate acestea, s-a aflat unul dintre secretele bine păstrate de blondină. Se pare că vedeta nu are adresa lui Smiley în buletin.

Ce secret ascunde Gina Pistol

Gina Pistol este iubita lui Smiley și de câteva zile a devenit mama copilului lui. Deși sunt de peste trei ani împreună, prezentatoarea de la Antena 1 este doar „rezidentă” la vila pe care artistul și-a construit-o în Cernica.

Vedeta are în buletin o adresă din Calea Ferentari, aproape de intersecția cu Sebastian, la câteva străzi distanță de casa în care locuia Sile Cămătaru. Este aceeași adresă pe care Gina Pistol o are de când era adolescentă și pe care n-a schimbat-o indiferent ce iubit celebru și bogat ar fi avut.

Fiind una dintre cele mai discrete și secretoase vedete, Gina Pistol nu a vorbit foarte mult despre familia ei. Totuși, potrivit wowbiz.ro, la adresa din Ferentari locuiește mama artistei și tot acolo a locuit și fratele Ginei. Părinții vedetei sunt divorțați iar prima parte a copilăriei, Pistol și-a petrecut-o la bunica din partea tatălui ei. Bunica ei a dezvăluit că tatăl Ginei îi trimitea regulat bani și s-a interesat de ea, deși a evitat să vină s-o mai vadă, el refăcându-și viața cu o altă femeie.

”Când sunt mici, copiii nu înțeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine și a plecat. Eu am crescut-o și toată lumea din sat știe asta. După ce l-a făcut pe frate-său, a început să o ceară pe fată la ea. Am lăsat-o să plece și la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a dezvăluit bunica paternă a Ginei Pistol în urmă cu câțiva ani.

A plecat la București la ”un domn căsătorit”

Gina Pistol s-a născut la Roșiori de Vede, a copilărit lângă Pitești și s-a mutat în București ceva mai târziu, după ce mama ei s-a stabilit aici. Totuși, Dumitra, bunica Ginei, a dezvăluit o altă poveste, în care apare și ”un domn căsătorit”.

”I-am dat-o în grijă unui domn de la București, căsătorit, care i-a zis să se spoiască puțin, să se aranjeze și să stea la ei”, a mai spus Dumitra Pistol în 2015.

Gina Pistol a muncit multe pentru cariera sa. Înainte să ajungă vedetă Playboy a lucrat ca vânzătoare într-un magazin de încălțăminte sport. În 2005, ea și-a început cariera de model în reviste pentru bărbați, iar după asta viața ei s-a schimbat complet.

Deși a crescut în Ferentari, Gina nu a avut niciodată treabă cu interlopii. Mai mult, ea a ajuns să se certe cu cea mai bună prietenă a ei la acea vreme, dansatoarea Jasmine, pentru că aceasta acceptase să devină iubita oficială a lui Leo de la Strehaia. Gina nu și-a călcat însă peste principii și așa a ajuns să aibă o carieră în televiziune și să devină viitoarea soție a lui Smiley, unul dintre artiștii cu imaginea cea mai curată din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: