Redactia.ro
Home » TV » Cât costă o naștere la Sanador, clinica în care a născut Gina Pistol

Cât costă o naștere la Sanador, clinica în care a născut Gina Pistol

Cât costă o naștere la Sanador, clinica în care a născut Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu câteva zile. Cei doi au ales o clinică privată pentru a-și aduce pe lume primul copil, iar prezentatoarea TV a transmis un mesaj pentru a-i mulțumi medicului care s-a ocupat de nașterea partenerei sale de viață. Iată cât costă, de fapt, o naștere la clinica în care a născut Gina Pistol.

Cât costă o naștere la Sanador. Cât au plătit Smiley și Gina Pistol

Site-ul web al clinicii Sanador arată că pachetul pentru naștere naturală are incluse nașterea naturală fără complicații, servicii medicale complete pentru mamă și copil, dar și trei zile de cazare la o rezervă single sau una dublă.

Este oferită, de asemenea, și o reducere oferite la serviciile efectuate pe perioada sarcinii, cum ar fi consultațiile, analizele medicale de laborator, consultațiile sau ecografiile.

Tot pe site-ul clinicii Sanador se mai arată și că gravidele care aleg să nască aici beneficiază de o gratuitate la anumite servicii de pediatrie pentru primul an de viață al bebelușului, dar și o reducere acordată la momentul în care este semnat un contract de recoltare de celule stem cu băncile partenere.

Dar cât costă, de fapt? Răspunsul este că o naștere naturală la Sanador costă 5900 RON, iar una prin cezariană este de circa 9000 RON.

Cum Gina Pistol a născut prin cezariană, prețul pe care l-a plătit a fost de circa 2.000 de euro.

Primele declarații ale medicului cu care a născut Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe data de 9 martie, iar medicul care a asistat-o la naștere pe frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite a făcut primele declarații despre bebeluș.

”Prin natura profesiei nu vă pot spune mai mult decât că totul a decurs foarte bine și că toată lumea e OK, și mama, și fetița. Gina și Smiley mi se par doi oameni deosebiți. Ei formează un cuplu foarte frumos, cu care mi-a făcut mare plăcere să colaborez la aducerea pe lume a unei fetițe perfecte. M-aș bucura foarte mult ca, dacă va exista și o dată viitoare, să facem iar echipă.

Mi-au trecut prin mână destui copii ai unor vedete autohtone, dar cei doi părinți, și ma refer aici la Gina și la Smiley, mi-au produs o puternică impresie”, a spus medicul Dana Oprescu pentru Impact.ro.

Gina Pistol i-a mulțumit în mod oficial medicului, printr-o postare pe paginile sale de socializare.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiță nostra s-a născut astăzi, este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a descris Gina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: