Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, despre momentul în care toată lumea o va vedea pe fiica sa: ”Pentru mine este foarte clar”

Smiley, despre momentul în care toată lumea o va vedea pe fiica sa: ”Pentru mine este foarte clar”

GALERIE FOTO (2) Smiley, despre momentul în care toată lumea o va vedea pe fiica sa

Smiley, despre momentul în care toată lumea o va vedea pe fiica sa. De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley sunt cei mai fericiți. Cei doi sunt foarte protectivi cu fiica lor, Josephine. Cu toate astea, mulți sunt curioși să o vadă pe micuță așa că l-au întrebat pe artist când are de gând să le-o prezinte.

Smiley, despre momentul în care toată lumea o va vedea pe fiica sa: ”Pentru mine este foarte clar”

Smiley, despre momentul în care toată lumea o va vedea pe fiica sa. Pe 9 aprilie, Gina Pistol o aduce pe lume pe micuța Josephine Ana Maria, făcând-o pe vedeta tv cea mai mândră mămică. Micuța este rodul iubirii dintre prezentatoarea tv și Smiley. De când aceasta a venit pe lume, cei doi părinți radiază de fericire. Recent, celebrul artist a fost întrebat când se va hotări să o arate pe fiica sa internauților. ”Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, a scris o urmăritoare de-a sa.

Sătul de astfel de întrebări, Smiley a decis să deslușească misterul. Coprezentatorul de la Românii au talent le-a spus fanilor săi că le-o va arăta pe Josephine în momentul în care tânăra îi va cere acest lucru. Mai pe scurt, atunci când micuța va spune cu vorbele sale că vrea să apară în mediul online. Așadar, se pare că nu o vom vedea pe micuța Josephine prea curând. ”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Gina si Smiley parinti

Referitor la rolul de tătic, artistul a declarat că nu prea se pricepe să schimbe scutece, dar o hrănește pe cea mică cu biberonul, o liniștește și o adoarme. Însă, ceea ce îi place cel mai mult este atunci când îi cântă fiicei lui. Gina Pistol s-a lăudat și ea pe rețelele de socializare cu iubitul ei. ”Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a dezvăluit artistul în emisiunea sa online de pe canalul de YouTube.

Gina criticată pe rețelele de socializare

La 40 de ani, blondina trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și profită la maxim de ea. Gina a devenit mămică pentru prima oară și nu s-a ferit să le împărtășească fanilor săi momentele frumoase, dar și mai puțin plăcute pe care le trăiește în calitate de proaspătă mămică. Atât le-a trebuit criticilor care i-au trimis mesaje mai urâte.

Însă, fanii i-au fost alături acesteia și i-au transmis gândurile lor bune, vrând să-i arate Ginei că are parte de sprijinul și admirația lor. ”Eu cred ca nu ar trebui sa te doară capul de ce zice lumea. Si ce dacă te plângi? Ai tot dreptul, e viata ta și trăirile tale, fiecare e unic și sentimentele de după sarcina difera, te poți simti în 100 de feluri….dar știm bine cum e lumea, dacă te plângi, de ce te plângi; dacă nu te plângi, ce vrei sa dovedești etc?, Esti superba și la interior și la exterior ❤️❤️🙌🙌😍😍 Lasa frustrații sa clevetească cat vor, Sa te „plângi” de anumite lucruri, sa îți verși ofurile, să spui pe șleau din experientele tale, mai ales de mămică… asta mi se pare complet firesc, natural și sunt convinsa ca foarte multe femei rezonează cu tine”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: