Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, dezvăluiri emoţionante din viața de tătic: „Am plâns în camera ei”

Smiley, dezvăluiri emoţionante din viața de tătic: „Am plâns în camera ei”

Smiley și Gina Pistol trăiesc de peste un an cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de când s-a născut micuța   Josephine care le aduce bucurie în suflet zi de zi! Smile a făcut dezvăluiri emoționante despre viața de tătic. Iată ce a mărturisit cântărețul!

Smiley, emoționat în rolul de tătic

Smiley este deseori surprins alături de micuță în fotografiile postate pe rețelele sociale. Acesta este emoționat de fiecare dată când este în preajma fetiței, este „topit” după ea și a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui de când a venit pe lume Josephine:

„Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate.

Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit „Click!”

Fetița cuplului are un an și două luni

Smiley și Gina au devenit părinți în urmă cu un an și două luni. Precum partenerul său de viață, Smiley, și Gina e mereu emoționată atunci când vorbește despre micuța lor: 

„Aseară m-am culcat foarte târziu (..) Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat. (..)

Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea.”, a povestit Gina Pistol, conform aceleași surse. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: