Redactia.ro
Home » Monden » Smiley este urmărit de ghinion! Artistul, ținta hoților de buzunare: a rămas, într-o clipită, fără telefon

Smiley este urmărit de ghinion! Artistul, ținta hoților de buzunare: a rămas, într-o clipită, fără telefon

smiley

Smiley pare să fie urmărit de ghinion în ultima perioadă. După ce niște probleme de sănătate l-au ținut departe de scenă și de public, având nevoie de o pauză vocală, artistul și-a anunțat fanii că acum se confruntă cu o altă situație neplăcută.

Telefonul lui Smiley a fost furat

Nici vedetele nu sunt ocolite de probleme. Smiley și-a anunțat fanii de pe Instagram că telefonul său a fost furat. Deși câștigă bani frumoși de pe urma concertelor și a apariților televizate și ar putea oricând să-și achiziționeze un alt telefon, este lesne de înțeles că incidentul a fost unul neplăcut.

Smiley traversează o perioadă foarte bună. Melodiile sale se află în topurile muzicale, iar fanii îl pot vedea, în calitate de antrenor, la Vocea României alături de Theo Rose. În plus, totul merge ca pe roate și în sfera personală. Iubește și este iubit, iar micuța Josephine îi aduce zâmbetul pe chip. Gina Pistol are doar cuvinte de laudă la adresa lui Smiley, susținând că este un tătic foarte implicat și un adevărat sprijin.

În ciuda faptului că formează un cuplu de mai mulți ani, Smiley și Gina Pistol nu au vorbit până acum despre planurile de nuntă, dar nu este exclus ca în viitor să decidă să devină, în mod oficial, soț și soție.

Smiley, mărturisiri emoționante despre rolul de tătic

„Când am ținut-o pentru prima dată în brațe am rămas șocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracțiune de secundă. Cumva era ceva ce îmi lipsea și doar s-a atașat cu totul, trup și suflet de mine. N-ai cum să o dai în bară, doar dacă o dai în bară cu tine ai șanse să o dai în bară și cu copilul. Dacă ai grijă de tine nu ai cum să nu iubești ceea ce face parte din tine”, declara Smiley.

Smiley și Gina Pistol locuiesc într-o casă superbă, situată în zona Cernica. Smiley a apelat la cei mai apreciați arhitecți și designeri pentru a transforma locuința în „acasă” pentru el și Gina. Experții au muncit zi și noapte pentru ca viziunea artistului să prindă viață, iar rezultatul este unul pur și simplu spectaculos. Este adevărat că și costurile au fost pe măsură!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: