Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, imagine emoționantă alături de Gina și fiica lor. Cum decurge o seară din viața artistului

Smiley, imagine emoționantă alături de Gina și fiica lor. Cum decurge o seară din viața artistului

GALERIE FOTO (3) Smiley, imagine emoționantă alături de Gina și fiica lor.

Smiley, imagine emoționantă alături de Gina și fiica lor. Gina și Smiley trăiesc cea mai fericită perioadă din viața lor. După ce fiica lor, Josephine, a venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat complet. Cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare moment petrecut alături de copilul lor. Recent, artist a încărcat o fotografie emoționantă alături de Gina Pistol și fiica lor.

Smiley, imagine emoționantă alături de Gina și fiica lor. Cum decurge o seară din viața artistului

Smiley, imagine emoționantă alături de Gina și fiica lor. Smiley, 38 de ani și Gina Pistol, 40 de ani, trăiesc cea mai frumoasă și împlinită perioadă din viața lor. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți. Pe 9 martie, fosta prezentatoare de la Antena 1 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Deși nu și-au planificat să aibă un copil, Gina și Smiley sunt extrem de fericiți de minunea din viața lor. Recent, artistul a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Gina și fiica lor, Josephine.În timp ce artistul spală lucrurile micuței sale, Gina și Josephine îl privesc, în timp ce moderatoarea râde de iubitul ei. Alături de imagine, Smiley a pus și un mesaj haios: „O seară obișnuită din viața nui bărbat disciplinat”.

Smiley

Cântărețul a vrut să le arate fanilor săi cum arată o seară din viață lui, cel puțin de când a devenit tătic. Postarea a strâns mii de aprecieri, iar internauții l-au lăudat pe proaspătul tătic. „As spune o seara obisnuita din partea unui barbat, in special a unui tata, adevarat!”, „Sunteți minunați!! Bravo tăticule!!❤️🙌👍👏🥰❤️❤️❤️🎈🎈🎈”, „Auuu! Ma topesc! Ce „bulane” are pitica! Am si eu pici acasa! Sunteti minunati! ❤️❤️❤️❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea artistului.

Cum arăta Smiley în copilărie

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, iar de-a lungul timpului, piesele sale au ocupat primele locuri în topul muzical din țară. În urmă cu câteva zile, Smiley a postat o imagine cu el de pe vremea când avea doar șase anișori. Artistul a mărturisit că a avut o copilărie fericită, dar a fost un tânăr agitat, neliniștit și mereu pus pe năzbâtii. Fotografia cu acesta i-a surprins pe fanii lui Smiley, care au reacționat pe loc și i-au trimis multe mesaje.“Cel mai iubit dintre pământeni / Cine-i acolo un mititel năstrușnic și are zâmbetul lui mami? / Și acum un bărbat puternic: frumos și împlinit!
Duminică și viață binecuvântată! / Ești un dulce șoim al patriei! / Eşti cu sigruanţă unul din puținele persoane publice care chiar îşi merită locul, sau faima să spunem. Un tip simplu, o voce foarte frumoasă, şi pe alocuri modest. Bravo!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Smiley sau pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut la Pitești, iar la vârsta de 10 ani și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Familia sa l-a îndemant să-și urmeze visul, absolvind șcaoala Populară de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția chitară clasică. Părinții săi au fost alături de el și l-au susținut cu fiecare ocazie, artistul fiindu-le recunoscutor pentru tot ce au făcut pentru el.

Smiley cand avea șase ani
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: