Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus. Cum au fost surprinși cei doi

Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus.

Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în luna martie. Prospeții părinți profită din plin de momentele petrecute alături de fiica lor, Josephine. Recent, cei trei au mers la apus și s-au fotografiat, împărtășind momentul emoționat cu fanii din mediul online.

Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus. Cum au fost surprinși cei doi

Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus. Sunt împreună de mai bine de trei ani, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie 2021, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiță complet sănătoasă. Cei doi încearcă să-i ofere fiicei lor tot timpul pe care îl au, iar de fiecare dată când au ocazia, merg toți trei la plimbare. Recent, Gina și Smiley au luat-o pe Josephine și au mers să vadă apusul, imortalizând momentul emoționant și l-au postat pe rețelele de socializare. Prospeții părinți au surprins un apus minunat pe care l-au captat într-o poză și l-au distribuit pe Instagram alături de mesajul ”Noi 3”.

GIna si Smile au privit apusul impreuna cu fiica lor

Smiley și iubita lor i-au oferit un cadou special fiicei lor. Este vorba despre un tablou personalizat, care indică o hartă stelară cu locul și data în care s-a născut Josephine.

Smiley, despre fiica sa

Fără doar și poate, Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre el și partenera sa, dar și despre cât sunt de panicați atunci când vine vorba de fiica lor. Smiley a mărturisit că atât el, cât și Gina au decis să nu exagereze cu grija în privinta copilului lor. În momentul în care se agită, cei doi se echilibrează unul pe celălalt. ”Ne-am propus încă de când era în burtă să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea. Chiar suntem normali, aș putea spune, nu sărim de pe scaun la primul sunet, o învățăm să adoarmă cu muzica și cu noi vorbind alături de ea, nu ne sperie plânsul, din contră suntem relaxați încercând să depistăm cauza. Însă, cel mai des, suntem veseli ca și ea.”, a declarat Smiley.

Cântărețul este cel mai mare sprijin pentru Gina Pistol și o ajută când vedeta are nevoie. Smiley a știut că în momentul în care va deveni tatic, resposabilitățile vor fi numeroase. ”Mi-am dat seama că Josephine va fi bine, dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine. Eu așa mi-am propus și asta încerc zi de zi, sper să-mi și iasă.”, a completat artistul. În tot acest timp, artistul se implică în diferite proiecte care au legătura cu cariera sa muzicală, având un succes incredibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: