Redactia.ro
Home » Monden » Smiley l-a bănuit pe Pavel Bartoș că și-ar înșela soția: „Așa de golan să fie?”

Smiley l-a bănuit pe Pavel Bartoș că și-ar înșela soția: „Așa de golan să fie?”

Smiley a crezut că l-a prins în fapt pe Pavel Bartoș! Cum a reacționat când a ajuns să se cazeze la hotel și a aflat că al său coleg s-a cazat cu o “domnișoară”. Artistul a rămas uluit când a aflat, de fapt, despre cine era vorba.

Smiley și Pavel Bartoș sunt colegi de ani buni pe scena celui mai urmărit talent-show din România, așa că au multe ore de filmări împreună, dar și deplasări. Așa se face că au trecut prin multe împreună.

Invitat recent în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu, Smiley a povestit tuturor o întâmplare uluitoare de care a avut parte într-o deplasare alături de Pavel Bartoș

Smiley l-a bănuit pe Pavel Bartoș că și-ar înșela soția: „Așa de golan să fie?”

Smiley a povestit că trebuia să participe la preselecții împreună cu Pavel Bartoș, însă nu au putut ajunge în același timp la hotelul unde erau cazați.

Așa că artistul a ajuns la cazare abia a doua zi. A cerut direct cheia de la recepție, știind că va sta în aceeași cameră cu Pavel Bartoș, însă angajații l-au refuzat. Totul pentru că Bartoș ar fi avut o rezervare împreună cu o femeie.

„Bună ziua! Sunt Andrei Maria, aș vrea să mă cazez, dați-mi și mie o cheie de la camera lui Pavel Bartoș. Că știam că stăm împreună. Și asta zice: ‘Da, nicio problemă, imediat’. Pac, se uită, zice: ‘Aaa, nu se poate, că domnul Bartoș s-a cazat aseară și e cu o domnișoară.

Și zic: ‘Bă, eu știam că Pavel e un om însurat’. Eu, în capul meu, zic: ‘Bă, ești nebun la cap! Așa de golan să fie Pavel?’. Eu știam că e însurat. Zic: ‘Cum adică? Cum o cheamă?’. Zice: ‘Stați să mă uit. Maria Andrei’. Și eu zic: ‘Încântat, și Tiberiu mă cheamă!’.”, a povestit Smiley amuzat, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu.

Ce spune Pavel Bartoș despre Smiley

La rândul său, Pavel Bartoș a declarat că el și Smiley au legat o relație strânsă de prietenie în urma colaborărilor lor la Tv.

„Am enorm de multe întâmplări cu Smiley. Când mă gândesc și acum la toate preselecțiile făcute împreună, la toată bucuria pe care o aveau oamenii atunci când ne întâlneau.

Toți voiau să ne cinstească, să ne ducă în locuri extraordinare, pentru că știau că suntem oameni care se bucură de viață.

În timpul filmărilor, am fost de multe ori la limita marilor accidentări, dar uite că am trecut cu bine. Îmi vin în minte de la momentele extraordinare în care eu am devenit tătic pentru a doua și a treia oară, iar el pentru prima dată. Sunt mult prea multe ca să pot alege doar una!”, a povestit Pavel Bartoș, în urmă cu mai mult timp, pentru publicația Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: