Redactia.ro
Home » Monden » Smiley răspunde celor care l-au criticat pentru videoclipul recent alături de Gina Pistol. „Nu se întâmplă în viața reală…”

Smiley răspunde celor care l-au criticat pentru videoclipul recent alături de Gina Pistol. „Nu se întâmplă în viața reală…”

GALERIE FOTO (2)

Smiley și Gina Pistol și-au surprins urmăritorii din mediul online după ce pe pagina de Instagram a artistului fost postat un videoclip în care apăreau într-o ipostază personală. Au fost criticați destul de dur, iar acum Smiley a oferit un răspuns celor care i-au adresat cuvinte de critică. 

Smiley răspunde celor care l-au criticat pentru videoclipul recent alături de Gina Pistol. „Nu se întâmplă în viața reală…”

De când și-au asumat în mod public relația, Smiley și Gina Pistol și-au dorit ca legătura lor să fie ferită de paginile tabloidelor și de atenția oamenilor. Au fost foarte modești în apariții și declarații, dorind să fie cunoscuți pentru activitatea lor profesională, ci nu pentru viața personală.

Această atitudine a lor a fost mereu apreciată de public, chiar dacă curiozitățile nu au fost deloc puține. Fanii lor și-au dorit să afle și să vadă mai multe, dar atunci când cei doi au apărut într-un videoclip personal, au fost criticați. Este vorba de o secvență din videoclipul pe care Smiley l-a lansat în decursul zilei de 10 februarie, pentru melodia „Mi-aduc aminte”.

Gina Pistol și Smiley au adus la viață o poveste de dragoste, iar în cele câteva secunde apărute pe Instagram apăreau într-o ipostază personală. Urmăritorii lor au considerat că au dezvăluit prea mult, așadar nu au ezitat să-și exprime părerea.

După ce văzut reacția oamenilor, cântărețul a dorit să clarifice întreaga situație.

„Am postat ieri pe Instagramul meu un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni, au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez. Așa ceva nu se întâmplă în viața reală, între noi doi niciodată. Pentru cei scandalizați, le recomand să nu se uite diseară la șase când vom posta clipul pentru că el este plin cu așa ceva, devine și mai rău. Să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc. Și să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi doi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă în locul nostru”, a fost mesajul transmis de Smiley.

Ce au spus oamenii când au văzut videoclipul cu Smiley și Gina Pistol

Chiar dacă Smiley și Gina Pistol sunt două figuri foarte apreciate în mediul public, acest lucru nu i-a împiedicat pe cârcotași să-i critice cu prima ocazie. Cuvintele pe care cei doi le-au primit pe Instagram au fost destul de dure, părerea generală fiind că o asemenea ipostază nu ar trebui să apară pe rețelele de socializare.

„Mi-ai amintit de mine când am avut prietenă”, „Mai era un pic și făceați dragoste în public”, „De unde și vorba: pup-o pe unde apuci!”, „Băi, ce ați pățit? Mai vreți un bebe?”, „Sincer, vă ador pe amândoi, dar asta e un pic cam intim”, „Ce frumoasa este iubirea voastră!”, „Sunteți frumoși și superbi împreună, mă bucur enorm pentru voi că sunteți o familie, faceți ce vreți voi, lumea oricum vorbește!”, au fost doar o parte dintre mesajele primite de cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: