Redactia.ro
Home » Monden » Smiley s-a plimbat cu metroul, iar fotografia cu el a ajuns virală

Smiley s-a plimbat cu metroul, iar fotografia cu el a ajuns virală

GALERIE FOTO (3)

Este unul dintre cei mai modești cântăreți din România, așa că nu ne miră faptul că Smiley s-a plimbat cu metroul. Însă, pentru cei care au avut ocazia să călătorească în subteran alături de el a fost o experiență chiar plăcută. Iar fotografia cu el, la metrou, a ajuns virală!

Smiley s-a plimbat cu metroul

L-am văzut pe Keanu Reeves, am văzut-o pe Meryl Streep, așa că nu ne miră că și o vedetă din România alege să meargă cu metroul într-o zi aglomerată, în care traficul e infernal. Artistul a călătorit pe magistrala , Dristor-Pantelimon, plecând da la studioul său către casă.

smiley-s-a-plimbat-cu-metroul

După cum era de așteptat, călătorii s-au arătat surprinși de prezența artistului la metrou, mai ales că acesta deține un bolid de 30.000 de lei. ”Nu vă supărați, după Republica urmează Titan?”, a scris Smiley pe contul său de Facebook, în dreptul fotografiei postate.

Fotografia a devenit virală

Imaginea postată în mediul online a ajuns în scurt timp virală, oamenii fiind surprinși de modestia juratului de la „Vocea României”. Ce-i drept, de când s-a lansat, Smiley a căutat să se țină departe de extravaganțele lumii în care se învârte.

Chiar și prin relația cu Gina Pistol, Smiley caută normalitate. Cei doi trăiesc o poveste de iubire „low-key” și nu și-au dorit niciodată să țină primele pagini ale ziarelor. „Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă. Pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau. Doar cei din presă nu știau sigur că e ceva.

Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

Citește și Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini