Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina Pistol și-au recunoscut relația? Prima fotografie împreună

Smiley și Gina Pistol și-au recunoscut relația? Prima fotografie împreună

GALERIE FOTO (2)

După o perioadă lungă în care doar s-a speculat că ar forma un cuplu, Smiley și Gina Pistol și-au recunoscut relația. Cel puțin așa pare, dat fiind faptul că s-au fotografiat, pentru prima dată, în același cadru.

Smiley și Gina Pistol și-au recunoscut relația

Deși n-au făcut niciun comentariu public vizavi de relația lor, Smiley și Gina Pistol le-au făcut fanilor bucuria de a-i vedea împreună, într-o fotografie. Cadrul inedit a fost realizat la Untold 2019, acolo unde cele două vedete au fost să se distreze.

Cu toate acestea, nici acum, Smiley și Gina nu au făcut niciun comentariu despre faptul că ar fi implicați emoțional unul față de celălalt. În fotografia respectivă, cei doi apar alături de alte două persoane, despre care bănuim că le-ar fi prieteni.


Gina Pistol despre căsătorie

În ciuda faptul că nu vrea să recunoască că are o relație amoroasă, ori că Smiley e partenerul ei de viață, Gina Pistol a vorbit despre ziua în care va fi mireasă. Ea a recunoscut, fără perdea, că o să-i poarte numele celui cu care se căsătorește.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol pentru cancan.ro.

Din câte se știe, Smiley și Gina Pistol sunt împreună încă din martie 2017. Până acum, cei doi au reușit să-și țină relația departe de ochii curioși ai lumii. Cu toate acestea, Smiley a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste și că partenera lui este ”femeia ideală”.

Citește și Cum arată Dida Drăgan la un deceniu de când nu a mai apărut la TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: