Redactia.ro
Home » Știri » Sneakers New Balance-Ce este bine să ştii despre această încălţăminte?

Sneakers New Balance-Ce este bine să ştii despre această încălţăminte?

Încălţămintea sportivă reprezintă una dintre cel mai des adoptate variante de outfit, în noile tendinţe urbane şi nu numai. O pereche de sneakers îşi va găsi locul în cele mai surprinzătoare ţinute, de la cele sportive, până la cele urban-casual şi effortless. Caracteristicile care însoţesc o pereche de sneakers nu fac decât să întărească şi mai mult tendinţa tuturor de a dori să o includă cât mai des în outfit-urile de zi.

New Balance-Confort şi stil!

Înfiinţat în anul 1907, New Balance este brand-ul care a adus constant modificări semnificative modelelor de sneakers pe care le-a scos la rampă, atât la nivelul funcţionalităţii, cât şi în ceea ce priveşte design-ul.  Atunci când vrei să aduci look-ului tău o amprentă superioară de stil, vrei să păşeşti comod şi sigur, dar şi  să îţi păstrezi şi confortul termic pe toată durata zilei, accesând https://answear.ro/h/new-balance-550, vei descoperi cele mai potrivite modele de sneakers.

Design-ul, forma, cromatică abordată, texturile, îmbunătăţirile, precum şi specificaţiile tehnice ale fiecărui model, te vor ajuta să alegi întotdeauna încălţămintea practică, modernă şi potrivită stilului tău preferat. De la ţinutele sport, urban-casual şi office, la abordarea efforless, romantic sau streetwear, toate pot fi completate inspirat cu una dintre perechile de sneakers produse de renumitul brand. Culorile variate, diferitele grosimi ale tălpii, sistemele de închidere ajustabile şi întăriturile care protejează piciorul, transformă o pereche de sneakers New Balance în împletirea perfectă dintre modern, practic şi confortabil.

new-balance-confort-si-stil.jpg

De ce să alegi New Balance?

Brand-ul nu încetează să surprindă piaţa de specialitate, ieşind la rampă constant cu noi colecţii în care vei regăsi calitatea superioară a materialelor, confortul şi siguranţa calapodului, stabilitatea tălpii şi a întăriturilor, precum şi desingn-ul surprinzător. Accesând https://answear.ro/h/new/balance-574 , ai şansa de a alege pentru ţinutele tale încălţăminte sportivă produsă la cel mai înalt nivel de calitate şi stil. Colecţia New Balance 574 vine cu un aer nou, în care design-ul variat şi surprinzător, se împleteşte echilibrat cu toate caracteristicile tehnice, specifice încălţămintei sportive de calitate.

Versatilitatea oferită de această colecţie, reprezintă una dintre principalele caracteristici ale modelelor de sneakers,  astfel că ori de câte ori îţi vei propune să faci combinaţii stilistice îndrăzneţe, vei avea şansa de a-ţi procura încălţămintea cea mai potrivită.  Pe lângă şansa de a-ţi achiziţiona încălţăminte foarte confortabilă, brand-ul îţi oferă şi posibilitatea de a-ţi completa cu succes cât mai multe ţinute.

Când poţi purta o pereche de sneakers?

Cel mai frecvent, o pereche de sneakers va fi adoptată într-o ţinută sportivă. Confortabila încălţăminte va cadra foarte bine alături de treninguri, hanorace şi tricouri, se va potrivi cu un rucsac sport şi cu o şapcă modernă. Însă tot o pereche de sneakers în tonalităţi neutre va putea fi adoptată şi într-un look office, cadrând foarte bine cu o pereche de pantaloni dreţi din stofă şi cu un sacou.

Pentru a completa un outfit casual sau effortless, vei opta pentru modelele colorate, accesorizate şi sofisticate, acestea putând fi purtate cu orice tip de piesă vestimentară. Este încălţămintea care te va putea însoţi în orice tip de abordare stilistică, tocmai pentru că design-erii acoperă un palier foarte larg de nuanţe, texturi şi forme. Astfel, de la o ţinută urbană, până la una tehnică, de la cea destinată orelor petrecute la birou, până la una adoptată pe durata unui eveniment monden organizat în aer liber, o pereche de sneakers poate reprezenta alegerea optimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini