Redactia.ro
Home » TV » Snoop Dog s-a filmat în timp ce fumează și ascultă manelele lui Florin Salam! Cum au reacționat fanii

Snoop Dog s-a filmat în timp ce fumează și ascultă manelele lui Florin Salam! Cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (3)

Celebrul rapper Snoop Dogg s-a filmat în timp ce fumează, cel mai probabil marijuana, și asculta manelele lui Florin Salam. Rapperul a primit reacții controversate din partea fanilor. 

 

Snoop Dog s-a filmat în timp ce fumează și ascultă manelele lui Florin Salam

Snoop Dogg continuă să își surprindă fanii din întreaga lume. Însă, același lucru poate fi spus și despre Florin Salam. Manelele artistului au ajuns peste tot în lume, chiar și la celebrul rapper Snoop Dogg. Rapperul s-a filmat și a postat imaginile pe contul personal de Instagram. Artistul apare fumând o țigară, despre care se crede că este marijuana. Pe fundal se aude o melodie care este foarte cunoscută pentru iubitorii de manele, mai exact melodia „Șmecheri de carton”, interpretată de Florin Salam.

Fanii nu au ezitat și au reacționat imediat, iar părerile au fost împărțite de ambele tabere. Mulți internauți români au avut comentarii de tipul „Un rege ascultă alt rege” sau „Snoop Dog a dat de muzică adevărată”. Susținătorii artistului l-au felicitat pe acesta pentru genul muzical pe care îl ascultă atunci când vrea să sesimtă bine.

Însă, nu este prima dată când Snoop Dogg postează ceva pe pagina de Instagram care are legătură cu România. În urmă cu doi ani, rapperul a publicat mai multe imagini cu unul dintre protestele violente din Piața Victoriei, cel pentru Diaspora, din data de 10 august, în care un bărbata fost bătut crunt de un jandarm. Imaginile au devenit virale la acel moment și au demonstrat că problemele din țară trec granițele.

Cum arată casa de 14 milioane de euro a lui Snoop Dogg

Snoop Dogg nu a ținut cont de bani atunci când și-a achiziționat casa. Rapperul a cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de 14 milioane de dolari pentru a-și amenaja căminul, iar fotografiile vorbesc de la sine.

Casa lui Snoop Dogg are camere spațioase și atent mobilate, care îmbină decorul perfect pentru relaxare cu camerele gândite pentru distracție. Snoop Dogg a ales să pună într-una dintre camere o masă de biliard, loc unde se distrează alturi de musafirii săi. Rapperul are mobilier de lux și câteva tablouri de colecție.

Calvin Cordozar Broadus Jr., care este cunoscut sub numele de Snoop Dogg, a devenit cunoscut în anul 1992, când a cântat împreună cu Dr. Dre o piesă pentru filmul Deep Cover.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: