Redactia.ro
Home » Monden » Soacra lui Ianis Hagi a făcut senzație! Cum s-a îmbrăcat la nuntă mama Elenei. Detaliul pe care puțini l-au observat

Soacra lui Ianis Hagi a făcut senzație! Cum s-a îmbrăcat la nuntă mama Elenei. Detaliul pe care puțini l-au observat

GALERIE FOTO (8)

Duminică, 14 iulie 2024, a fost o zi memorabilă pentru Ianis Hagi și Elena Tănase, care și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă grandioasă, chiar în ziua finalei EURO 2024. Cei doi, care se cununaseră civil de Crăciun, și-au jurat credință eternă în fața familiei și prietenilor, într-o atmosferă de basm la Palatul Știrbei din Buftea.

Evenimentul a fost marcat de eleganță, tradiție și emoție, lăsând o impresie de neșters în inimile tuturor celor prezenți. Mama Elenei, soacra mare, a atras toate privirile încă de la primele ore.

Liliana Tănase, o imagine de neuitat

Evenimentul a fost planificat meticulos pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Familia Hagi și familia Tănase s-au implicat activ în organizarea acestei zile speciale. Palatul Știrbei, o locație de vis, a fost ales pentru a găzdui petrecerea, iar invitații, în număr de peste 750, au fost întâmpinați într-un cadru de poveste. Încă de la început, s-a simțit atmosfera festivă, iar decorurile elegante au contribuit la farmecul evenimentului.

Liliana Tănase, soacra lui Ianis Hagi, a fost o prezență remarcabilă la nunta fiicei sale. Ea a atras privirile tuturor prin eleganța și rafinamentul său. Îmbrăcată într-o rochie roz deschis, cu volane sub formă de flori, Liliana a fost un exemplu de stil și grație. Vizibil emoționată, a participat activ la toate obiceiurile tradiționale ale nunții machedonești, dansând hora alături de trecători și fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

Constantin Tănase, eleganță prin simplitate

Socrul lui Ianis Hagi, Constantin Tănase, a optat pentru o ținută simplă, dar elegantă. El a purtat un costum de culoare închisă, completat cu o vestă și o cravată asortată. Prezența sa demnă și eleganța simplă au completat perfect atmosfera festivă, iar Constantin a fost un sprijin constant pentru soția sa și un model de echilibru și demnitate.

Povestea de dragoste dintre Elena Tănase și Ianis Hagi a fost una demnă de filme. Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena de Crăciun, într-un cadru romantic la Paris. De atunci, cei doi și-au construit împreună un viitor plin de promisiuni și iubire. Liliana Tănase, mama Elenei, a povestit cu emoție cum a primit vestea relației fiicei sale cu Ianis și cum i-a explicat importanța responsabilităților ce vin odată cu intrarea în familia Hagi.

Gică Hagi, socru mare la 4 ace

Ziua nunții a fost specială și pentru Gheorghe Hagi, care a devenit socru mare. Fostul mare internațional român a impresionat, ca de obicei, prin eleganța sa. El a purtat un costum albastru, realizat la casa de modă Consiglieri, sub îndrumarea stilistului Claudiu Mănescu. Prezența sa impecabilă și bucuria afișată au fost contagioase, contribuind la farmecul evenimentului. Echipa iamsport.ro a oferit imagini în exclusivitate cu ținutele alese de socrii.

Nunta a fost un prilej de celebrare a tradițiilor machedonești. Familia Tănase a respectat toate obiceiurile, de la horele tradiționale la mesele festive. Aceste tradiții au adăugat o notă autentică și profund emoționantă evenimentului, conectând trecutul cu prezentul și creând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Atmosferă și decor de poveste

Palatul Știrbei a fost decorat cu o eleganță desăvârșită, fiecare detaliu fiind atent ales pentru a reflecta importanța evenimentului. Florile, luminile și aranjamentele de masă au creat un ambient rafinat și primitor. Invitații au fost impresionați de frumusețea și luxul locației, care au transformat nunta într-un adevărat basm. Printre cei peste 750 de invitați s-au numărat personalități importante din lumea sportului și a showbizului românesc. Aceștia au venit să celebreze alături de Ianis și Elena, aducând cu ei energie pozitivă și voie bună.

Prezența acestor invitați de marcă a ridicat și mai mult prestigiul evenimentului, transformând nunta într-o veritabilă sărbătoare națională. Nunta a fost animată de muzică live și momente artistice de excepție. Artiști de renume, prieteni ai familiei, au întreținut atmosfera și au adus bucurie pe fețele invitaților. Muzica și dansul au fost în centrul atenției, iar invitații s-au bucurat de o petrecere memorabilă care a durat până târziu în noapte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: