Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! Aceste șoferițe au pus benzină în rezervorul pentru lichidul de parbriz al mașinii electrice VIDEO

Șocant! Aceste șoferițe au pus benzină în rezervorul pentru lichidul de parbriz al mașinii electrice VIDEO

Șocant! Aceste șoferițe au pus benzină în rezervorul pentru lichidul de parbriz al mașinii electrice

Aceste șoferițe au pus benzină în rezervorul pentru lichidul de parbriz al mașinii electrice! Iată detaliile!

Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină

În ciuda avertismentelor repetate din partea unui client al unei benzinării, aceaste șoferițe de Tesla Model 3 nu se puteau opri din a căuta capacul de benzină al vehiculului electric.

Nu suntem siguri dacă este o înscenare sau nu, dacă este, persoanele din videoclip sunt actrițe foarte bune, dar, judecând după încăpățânarea celor două femei de a găsi un capac de benzină la Tesla Model 3, înclinăm să credem că videoclipul este autentic!

Filmat de un bărbat care aștepta la coadă la o benzinărie, videoclipul începe când observă un Tesla Model 3 oprindu-se la pompă. Două femei tinere coboară din mașină, iar șoferița deschide capota din față și aruncă rapid o privire sub ea pentru a găsi capacul de benzină.

Șoferițele au pus benzină în rezervorul pentru lichidul de parbriz al mașinii electrice

Fără să se teamă de absența unui astfel de lucru, ea apucă duza de combustibil, spre nedumerirea celorlalți clienți ai benzinăriei. După aproximativ un minut de discuții și după ce s-au uitat în portbagajul mașinii, femeile au decis că bușonul de benzină trebuie să fie în altă parte, așa că s-au mutat în partea din spate a mașinii, foarte aproape de zona în care se află portul de încărcare.

În acel moment, bărbatul care făcea filmarea a decis în cele din urmă să intervină și să le anunțe că Tesla nu are nevoie de benzină, ci de electricitate. În ciuda explicațiilor bărbatului, femeile au încercat totuși să o alimenteze folosind rezervorul de lichid de spălare a parbrizului. Videoclipul se termină brusc, așa că sperăm că nu au stricat mașina!

Videoclipul a devenit viral și a strâns în două zile aproape 100.000 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: