Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! O femeie s-a aruncat de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze din calea flăcărilor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea

Șocant! O femeie s-a aruncat de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze din calea flăcărilor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea

O femeie s-a aruncat de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze

Șocant! O femeie s-a aruncat de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze. Momente de groază au avut loc marți, în Constanța. Un apartament a luat foc, iar proprietara a murit după ce s-a aruncat de la etajul 6 chiar sub privirile pompierilor care au venit să o salveze.

Șocant! O femeie s-a aruncat de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze din calea flăcărilor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea

O femeie s-a aruncat de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze. Scene șocante au avut loc într-un bloc din județul Constanța, după ce un apartament a luat foc. Proprietara imobilului, în vârstă de 57 de ani, a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 6 pentru a fugi din calea flăcărilor. La fața locului se aflau pompierii care se pregăteau pentru a salva femeia, dar sub ochii lor, aceasta s-a aruncat de la balconul apartamentului cuprins de flăcări. Momentul în care aceasta cade de la balcon, a fost filmat de un trecător care a postat imaginile pe Internet. Imaginile au un puternic impact emoțional!

Reprezentanții Ambulanței au anunțat că femeia a murit, la scurt timp după ce a căzut. ISU Dobrogea a declarat că, în jurul orei 09.23, un apartamentul din centrul Constanței a luat foc. Mai mult, locuința ardea generalizat cu flacără deschisă și degajare mare de fum. „Din păcate avem și o victimă, o femeie se află în stop cardio-respirator. Avem 3 ambulanțe care acorda primul ajutor medical proprietarei”, spun cei de la ISU Dobrogea.

Femeia a căzut de la etajul 6

În imagini se observă cum femeia în vârstă de 57 de ani se urcă pe balcon pentru a se salva, dar piciorul i-a alunecat și a căzut în gol de la etajul 6, fără să aibă jos o saltea sau o pătură.  Sub ea se aflau pompierii care pregăteau scara pentru a se urca să o salveze. Din nefericire, femeia a căzut pe trotuarul din fața blocului, chiar la picioarele pompierilor care au venit să o ajute. Imaginile cutremurătoare au fost postate de un tânăr pe Facebook.

Conform acestuia, pompierii nu au pus în fața blocului nicio pătură sau o saltea, pentru ca aceasta să cadă fără să se rănească. „Soc și groază! O femeie se aruncă de la etajul 6 sub privirile pompierilor veniți să o salveze!Un incendiu a izbucnit astăzi într-un apartament situat pe bulevardul Mamaia, lângă Spitalul Militar. La un moment dat, o femeie iese pe balcon, în speranța de a scăpa de flăcările din apartament. Pompierii stăteau și se uitau ca la spectacol. Nu au pus nicio saltea și nici măcar… o pătură. Femeia s-a aruncat în gol și a căzut în fața salvatorilor neputincioși. Halal intervenție! Intr-un final apare și o mașină de pompieri cu scară. Prea târziu pentru femeie....”, a fost mesajul postat de internaut. Utilizatorii sunt surprinși de felul în care au acționat pompierii, criticându-le reacția. Unii sunt de părere că femeia ar fi fost în viață dacă pompierii se pregăteau corespunzător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: