Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! Un bărbat a murit după ce o petardă i-a explodat în gură

Șocant! Un bărbat a murit după ce o petardă i-a explodat în gură

Șocant! Un bărbat a murit după ce o petardă i-a explodat în gură

Șocant! Un bărbat a murit după ce o petardă i-a explodat în gură. Tragedie în județul Iași, în prima zi de Crăciun. Un bărbat din comuna Belcești a murit după ce o petardă i-a explodat în gură.

Șocant! Un bărbat a murit după ce o petardă i-a explodat în gură

Conform Digi24, un bărbat din Iași a murit după ce o petradă i-a explodat în gură. Medicul primar de urgență, Tudor Ciuhodaru a declarat că viața pacientului nu a mai putut fi salvată șu urmează să se stabilească dacă este vorba despre un accident sau de un suicid.

Acesta a tras un semnal de alarmă, deoarece mulți pacienți ajung la urgență din cauza materialelor pirotehnice. „Chiar dacă ajungeți în sala de operație puteți rămâne mutilați”.

„Am fost solicitați în jurul orei 20 pentru un bărbat cu leziuni post explozie de petardă, petardă pe care și-a introdus-o în cavitatea bucală aprinsă. A fost trimisă ambulanța cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viața”.

Autoritățile au deschis un dosar penal

După acest eveniment, polițiștii au deschis un dosar penal. Meicina legală urmează să stabilească dacă bărbatul se afla sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

„Politiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani, din comuna Belcești, fiind sub influența alcoolului, s-ar fi autoaccidentat cu un articol pirotehnic, iar ulterior a fost declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Citeste si:Conor McGregor, gest emoționant în ziua de Crăciun!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: