Redactia.ro
Home » Știri » Șocul unui om care și-a închiriat apartamentul. Ce a găsit în locuință când au plecat chiriașii l-a lăsat fără cuvinte! FOTO

Șocul unui om care și-a închiriat apartamentul. Ce a găsit în locuință când au plecat chiriașii l-a lăsat fără cuvinte! FOTO

GALERIE FOTO (6) Șocul unui om care și-a închiriat apartamentul. Ce a găsit în locuință când au plecat chiriașii l-a lăsat fără cuvinte! FOTO

Unele experiențe cu chiriașii sunt extrem de neplăcute dacă nu dai peste oamenii potriviți. Un ploieștean a avut parte și el de un incident asemănător, care i-a lăsat un gust tare amar. A lăsat o familie cu doi copii în propria lui casă, în speranța că vor avea o ședere plăcută, pentru care vor fi recunoscători, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Apartament distrus complet de chiriași

Un bărbat din Ploiești și-a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii, fără să se gândească la ce urma să se întâmple. Au semnat un contract în care se precizau toate regulile, au stabilit data lunară de plată și au trecut acolo toate detaliile necesare în astfel de situații. Lucrurile păreau normale, nimic dubios, până în ziua în care aceștia au părăsit locuința.

Timp de opt luni, gazda nu a deranjat cu nimic chiriașii și le-a oferit toată intimitatea necesară. Într-o zi, însă, a mers în vizită la apartamnt și a avut parte de șocul vieții sale: totul era distrus. Marian Moise a găsit geamurile sparte, pereții distruși, scaune și canapele tăiate și a sesizat că unele obiecte din casă dispăruseră. În plus, nici urmă de chiriașii care nu achitaseră nici măcar facturile lunare și nu au anunțat că nu mai vor să stea acolo.

„Avem scaune tăiate cu cuțitul, masa distrusă masa aruncată prin balcon. Așa arată o canapea. Avem ușile sparte, fără geamuri, pereții mă rog cu o zugrăveală mai atipică acum.”, a declarat Marian Moise.

Bărbatul cere dreptate

Proprietarul susține că foștii chiriași refuză să plătească pagubele, pe motiv că procesul va fi unul de lungă durată și vor trece mai ușor peste situație. Aceștia au precizat că nu au banii necesari și tot ce pot face este să plătească 100 de lei pe lună, până când se vor achita complet.

„E o situație incredibilă, îi lași să stea în casa ta. Tu nu poți să intri în casa ta, ți-o distrug, iar după aceea nu au pic de empatie îţi spune: ‘Asta este, domne, ne dai în judecată avem copii greutăți îți plătim 100 de roni pe lună și toată viața asta este’”, a mai spus proprietarul.

Din spusele bărbatului, el și-a găsit apartamentul distrus în proporție de 80%, iar pagubele depășesc 13.000 de lei. Speră că oamenii legii vor face dreptate și îi vor găsi pe chiriașii care nu au mai achitat nicio factură la energie electrică, televiziune sau apă din luna mai, în timp ce întreținerea este neachitată de patru luni. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi furt, dar totul poate dura și câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: