Redactia.ro
Home » Știri » Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. A fost condamnată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. A fost condamnată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos

Soferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. În urmă cu trei zile, o șoferiță din Iași a ucis patru muncitori de la drumuri. Femeia în vârstă de 39 de ani s-a urcat băută la volan și a pierdut controlul mașinii. Autoturismul a intrat intr-un grup de șapte muncitori care lucrau. Patru dintre aceștia au murit pe loc. În urmă cu 12 ani, Adina Iuliana Ghervase a fost condamnată la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. A fost condamnată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Femeia care a provocat accidentul tragic din Păcurari se numește Adina Iuliana Ghervase și are 39 de ani. Aceasta se află la volanul unui autoturism Alfa Romeo și circula cu o viteză dinspre capăt Păcurari către Fundație. Potrivit Clujust.ro, șoferița a mai avut probleme cu legea în urmă cu 12 ani. Femeia a purtat in trecut numele Catrnr, iar în 2010 a fost condamnată definitiv de Tribunalul Galați pentru vătămare corporală, dar cu circumstanțe atenuante.

La acea vreme, ea și doi prieteni l-au fortat pe fostul ei iubit, student străin la UMF Iași, care o bătuse, să semneze un contract prin care îi dădea in transe 2.000 de dolari. Victima nu a fost de acord cu acest lucru, motiv pentru care femeia și prietenii ei l-au amenințat din nou. Astfel, cei doi prieteni ai Adinei au fost condamnați la câte doi ani și 6 luni de închisoare cu executate pentru săvărșirea infracțiunii, iar ea a primit 1 an și 6 luni cu suspendare.

A ucis patru muncitori

În noaptea de joi spre vineri, in cartierul Păcurari a municipiului Iași a avut loc un accident rutier grav. O mașină condusă de o șoferiță aflata sub influenta alcoolului a lovit o clădire de pe marginea drumului si a ricosat intr-o autotilitară de la compania municipală de mentenanță a drumurilor. Patru muncitori au murit și alți patru au fost transportați la spital, unul în stare gravă, după ce au fost prinsi sub autotilitară in urma accidentului. Șoferita care a provocat tragedia este Adina Iuliana Ghervase, iar a doua zi după accident a fost retinuta de autoritățile.

Femeia era la plimbare prin oraș, unde făcea cumpărături intr-un centru comercial. Tânăra a ajuns în noaptea accidentului la spital, dar a fost lăsată să plece după ce a refuzat să continue investigațiile medicale. Joi seara, vecinii au văzut-o pe tânăra că era sub influenta alcoolului inainte de a se urca la volan. Martorii accidentului au spus că aceasta mirosea puternic a alcool, iar testul fiolei a confirmat acest lucru.Un bărbat spune că, în timp ce circula cu o viteză de 80 km/h, șoferița, care se afla sub influența alcoolului, a trecut glonț pe lângă el.

Pe numele femeii s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: