Redactia.ro
Home » Știri » Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. A fost condamnată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. A fost condamnată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos

Soferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. În urmă cu trei zile, o șoferiță din Iași a ucis patru muncitori de la drumuri. Femeia în vârstă de 39 de ani s-a urcat băută la volan și a pierdut controlul mașinii. Autoturismul a intrat intr-un grup de șapte muncitori care lucrau. Patru dintre aceștia au murit pe loc. În urmă cu 12 ani, Adina Iuliana Ghervase a fost condamnată la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

Șoferița beată din Iași care a ucis patru muncitori are un trecut tumultos. A fost condamnată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit

Femeia care a provocat accidentul tragic din Păcurari se numește Adina Iuliana Ghervase și are 39 de ani. Aceasta se află la volanul unui autoturism Alfa Romeo și circula cu o viteză dinspre capăt Păcurari către Fundație. Potrivit Clujust.ro, șoferița a mai avut probleme cu legea în urmă cu 12 ani. Femeia a purtat in trecut numele Catrnr, iar în 2010 a fost condamnată definitiv de Tribunalul Galați pentru vătămare corporală, dar cu circumstanțe atenuante.

La acea vreme, ea și doi prieteni l-au fortat pe fostul ei iubit, student străin la UMF Iași, care o bătuse, să semneze un contract prin care îi dădea in transe 2.000 de dolari. Victima nu a fost de acord cu acest lucru, motiv pentru care femeia și prietenii ei l-au amenințat din nou. Astfel, cei doi prieteni ai Adinei au fost condamnați la câte doi ani și 6 luni de închisoare cu executate pentru săvărșirea infracțiunii, iar ea a primit 1 an și 6 luni cu suspendare.

A ucis patru muncitori

În noaptea de joi spre vineri, in cartierul Păcurari a municipiului Iași a avut loc un accident rutier grav. O mașină condusă de o șoferiță aflata sub influenta alcoolului a lovit o clădire de pe marginea drumului si a ricosat intr-o autotilitară de la compania municipală de mentenanță a drumurilor. Patru muncitori au murit și alți patru au fost transportați la spital, unul în stare gravă, după ce au fost prinsi sub autotilitară in urma accidentului. Șoferita care a provocat tragedia este Adina Iuliana Ghervase, iar a doua zi după accident a fost retinuta de autoritățile.

Femeia era la plimbare prin oraș, unde făcea cumpărături intr-un centru comercial. Tânăra a ajuns în noaptea accidentului la spital, dar a fost lăsată să plece după ce a refuzat să continue investigațiile medicale. Joi seara, vecinii au văzut-o pe tânăra că era sub influenta alcoolului inainte de a se urca la volan. Martorii accidentului au spus că aceasta mirosea puternic a alcool, iar testul fiolei a confirmat acest lucru.Un bărbat spune că, în timp ce circula cu o viteză de 80 km/h, șoferița, care se afla sub influența alcoolului, a trecut glonț pe lângă el.

Pe numele femeii s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: