Redactia.ro
Home » Homepage » Șoferul care a fugit de polițisti și de jandarmi, în București, a fost săltat. Unde a fost găsit individul

Șoferul care a fugit de polițisti și de jandarmi, în București, a fost săltat. Unde a fost găsit individul

GALERIE FOTO (2) Șoferul care a fugit de polițisti și de jandarmi, în București, a fost săltat. Unde a fost găsit individul
Șoferul care a fugit de polițisti și de jandarmi, aseară, în București, a fost săltat azi dimineață de polițiști. Iată unde a fost găsit individul, care a lăsat o țară întreagă uimită de gesturile pe care le-a făcut în trafic.

Șoferul care a fugit de polițisti și de jandarmi, în București, a fost săltat. Unde a fost găsit individul

Șoferul care aseară a tamponat câteva mașini, era să lovească pietoni și care a demarat în trombă, în sectorul 4 din București, lăsând în urmă polițiștii și jandarmii care i-au cerut insistent să oprească, după ce acesta a încălcat mai multe reguli de circulație, a fost prins și săltat azi dimineață.

De dimineață, polițiștii l-au găsit pe fugar, după 11 ore, ascuns în cartierul Rahova, sectorul 5, București, când ieșea din locuința unor rude. Are 26 de ani, îl cheamă Șerban Michelle Antonio și a mai fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri.

Șoferul care a fugit de polițisti și de jandarmi, în București, a fost săltat. Unde a fost găsit individul
Foto: Pro TV (colaj)

De când a fugit și până a fost prins, bărbatul a avut timp să facă filmulețe cu el și să le publice în mediul online, filmulețe în care a ironizat, a luat peste picior și a provocat autoritățile române. La curent cu faptul că era căutat de Poliție, individul s-a filmat când făcea baie într-o cadă cu o femeie. În filmulețul publicat, se aude cum transmitea polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”

Foto: captură video Instagram (w33)

Într-un alt mesaj video sfidător pe Instagram îi amenința pe polițiști.

„Când vedeți girofarul ăla, ce faceți, mă? Stați, măi, cuminți. Ești gabor. Și dacă ești @#$%^& și dacă ești femeie și dacă ești @#$%^, să @@$%%^ dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniștit. Dacă nu-ți bagă 20 de @#$%^”.

Cum s-a întâmplat totul aseară. În jurul orei 19:10, Șerban Michelle Antonio a fost surprins de polițiști în trafic în zona Tineretului din Capitală după ce a încălcat mai multe reguli de circulație. Polițiștii, dar și martorii au transmis că individul ar fi fugărit și o femeie. După această fază, el a ignorat blocajul și somațiile echipajelor de Poliție și de jandarmi, a pornit în trombă cu mașina și a lovit câteva autovehicule. Era să-i lovească și pe jandarmii care flancau mașina, inclusiv pe pietonii care se angajaseră să traverseze. Polițiștii au descoperit mașina, dar nu și pe individ, care avea „treabă” să ironizeze autoritățile române pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: