Redactia.ro
Home » Știri » Şoferul din România care nu are o problemă să-i omoare pe ceilalţi din trafic: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”

Şoferul din România care nu are o problemă să-i omoare pe ceilalţi din trafic: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”

Un şofer din Suceava a îngrozit mai mulţi participanţi la trafic din România după atitudinea de care a dat dovadă într-o depăşire, dar mai ales prin mentalitate.

Șoferul a fost filmat în urmă cu câteva zile pe un drum din județul Suceava, încercând în repetate rânduri să depășească un camion, conform digi24.

În cele din urmă, șoferul depășește camionul pe linie continuă, într-o curbă strânsă la dreapta. Pe sens opus vine o altă mașină, impactul fiind evitat doar pentru că șoferul acesteia încetinește și trage pe dreapta cât de mult îi permite strada.

Un șofer îi atrage atenția, prin stație, celui care a depășit pe linie continuă că l-a filmat, iar acesta îi răspunde „Mi se fâlfâie de fimarea ta”. Discuția între cei doi șoferi continuă într-un limbaj agresiv din partea celui care a depășit: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină.”

Tu în curbă intri în depășire?! Cine ți-a dat permisul, animalule?!”, îi spune un alt șofer.

Un caz similar s-a petrecut în județul Iași, în vara acestui an, când un şofer a făcut o depăşire deosebit de riscantă, la intersecţia cu drumul spre Mogoşeşti. Bărbatul de 41 de ani a intrat în depăşire într-o curbă uşoară la stânga, a evitat la milimetru coliziunea frontală cu maşina care venea din sens opus, a ajuns pe acostament unde a intrat în derapaj, dar a reuşit să recapete controlul abia după ce a ajuns din nou pe contrasens. Din fericire în acel moment banda era liberă.

Din păcate, în ceea ce priveşte cazul din Suceava, poliţia nu poate interveni, întrucât filmarea respectivă nu poate fi o dovadă. Şoferul vinovat ar fi trebuit să fie depistat direct de un poliţist în trafic pentru a fi amendat sau tras la răspundere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: