Redactia.ro
Home » Știri » Șoferul TIR-ului care a lovit un cap de pod apoi a luat foc, a fost proiectat în râul Olt în urma impactului

Șoferul TIR-ului care a lovit un cap de pod apoi a luat foc, a fost proiectat în râul Olt în urma impactului

Șoferul TIR-ului care a lovit un cap de pod apoi a luat foc, a fost proiectat în râul Olt în urma impactului

Șoferul TIR-ului a fost proiectat în râul Olt în urma impactului. Soarta tragică a șoferului de camion în vârstă de 27 de ani, care a murit miercuri după ce autotrenul a intrat într-un cap de pod apoi a luat foc pe o șosea dintre Sibiu și Brașov. Tânărul abia făcuse schimb de locuri cu colegul lui.

Șoferul TIR-ului care a lovit un cap de pod apoi a luat foc, a fost proiectat în râul Olt în urma impactului

Șoferul de camion în vârstă de 27 de ani, care a pierit miercuri după ce TIR-ul pe care-l conducea a lovit un cap de pod, iar apoi a luat foc, se afla la prima sa cursă. Tânărul abia făcuse schimb de locuri cu colegul lui, după ce condusese o perioadă lungă de timp. După ceva timp de la schimbul de tură, acesta a fost aruncat prin parbriz.

Potrivit subinspectorului de la Serviciul Rutier Sibiu, o explozie la un cauciuc a provocat întreaga tragedie.

Pe fondul unei explozii la anvelope, pierde controlul asupra direcției, intră în impact cu parapeții situați pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul din dreapta este proiectat prin geamul stânga în râul Olt”, a descris accidentul Andrei Rugaci, subinspector la Serviciul Rutier Sibiu.

Șoferul din dreapta a fost găsit mort

Timp de 10 ore scafandrii l-au căutat pe tânărul de 27 de ani în râul Olt. Cu doar câteva minute înaintea impactului, acesta schimbase locul cu colegul lui, pentru a se odihni. Acesta nu avea centura de siguranță, motiv pentru care momentul impactului i-a fost fatală. Din fericire, colegul tânărului a supraviețuit și le-a explicat polițiștilor cum s-a întamplat întreaga scenă.

E ars pe mâini, pe una sau pe ambele, nu știu, e în stare de șoc”, a povestit o rudă.

Cei doi șoferi de TIR se întorceau din Austria și erau așteptați la depozitul unui lanț de hipermarketuri de la Ploiești.

Citeste si:Scandal la meciul Ajax-Chelsea! Ovidiu Haţegan, decizii complicate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: