Redactia.ro
Home » Știri » Astăzi este așteptată pronunțarea în dosarul Beirut

Astăzi este așteptată pronunțarea în dosarul Beirut

Astăzi este așteptată pronunțarea în dosarul Beirut

Dosarul Beirut. Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța își vor spune decizia în apelul dosarului Beirut. George Karam, fostul proprietar al restaurantului Beirut își va afla astăzi sentința definitivă.

Astăzi este așteptată pronunțarea în dosarul Beirut

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța își vor spune sentința definitivă în cazul dosarului Beirut, cauză în care George Karam, fostul proprietar al restaurantului a fost condamnat, în primă instanță, la zece ani de închisoare.

Reamintim că pe 5 aprilie 2014 restaurantul Beirut din Constanța a fost distrus de flăcări de un incendiu. În urma incendiului, trei fete și-au pierdut viața, Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă și Nicoleta Vasilițeanu. Judecătoria Constanța a acordat în primă instanță despăgubiri de aproape opt milioane de euro.

Incendiul de la restaurantul Beirut

La data de 5 aprilie 2019, ora 22.40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost anunțat de izbucnirea unui incendiu la restaurantul Beirut, aflat pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța.

Trei autospeciale de stins incendii de la Detașamentul Constanța Oraș au ajuns patru minute mai târziu de la apel. De asemenea, au fost chemate în sprijin autospeciale din alte subunități ale ISU Dobrogea. În total au ajuns nouă autospeciale de intervenție și trei ambulanțe SMURD. Munca pompierilor a fost îngreunată de vizibilitatea redusă cauzată de fumul dens, de condițiile meteorologice nefavorabile și de existența unei cantități mari de materiale combustibile la interior.

În urma incendiului, șapte victime au fost scoase afară, dintre care trei dintre ele au decedat. Cele patru persoane intoxicate au primit îngrijiri medicale de specialitate, una dintre ele fiind transportată la București cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

Familiile celor trei victime decedate în incendiul din Beirut au criticat intervenția pompierilor la fața locului.

Mărturia supraviețuitoarei incendiului din restaurantul Beirut

În incendiul din restaurantul Beirut din Constanța, trei fete și-au pierdut viața. Cele trei tinere au rămas blocate, într-un vestiar, al primul etaj al restaurantului. Doar una dintre ele a reușit să scape cu viață și a povestit clipele de groază prin care a trecut. Cele patru fete erau dansatoare și trebuiau să se pregătească pentru un eveniment.

În vestiarul în care cele patru fete se aflau, nu exista niciun geam, care să le asigure oxigen. Nicoleta Buirencu, o tânără dansatoare de 19 ani care a supraviețuit a povestit că au simțit un miros puternic de fum , iar în momentul acela s-a instalat panica. Deși ruptă de puteri, aceasta a reușit să deschidă ușa camerei și să iasă, dar a leșinat imediat. Trupurile neînsuflețite ale celor trei fete au fost găsite după ce incendiul a fost stins.

Citeste si:39 de cadavre au fost găsite într-un camion din Londra

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: