Redactia.ro
Home » Monden » Solistul trupei Bosquito se însoară din nou! Cine este femeia care i-a furat inima

Solistul trupei Bosquito se însoară din nou! Cine este femeia care i-a furat inima

GALERIE FOTO (2) Solistul trupei Bosquito se însoară din nou! Cine este femeia care i-a furat inima

Solistul trupei Bosquito se însoară din nou! După opt ani e la ultimul divorț, Radu Almășan și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. 

Solistul trupei Bosquito se însoară din nou

Radu Almășan a decis să-și refacă viața la opt ani de la divorț.  Aleasa cântărețului de 40 de ani se numește Mădălina Ștefania și are de ceva vreme o relație cu acesta. În urmă cu o lună, artistul și-a anunțat prietenii și fanii că se va căsători.

Solistul trupei Bosquito se însoară din nou! Mădălina Ștefania a acceptat din prima, așa că cel mai probabil va urma o nuntă în viitorul apropiat. Nu una prea mare și prea spectaculoasă, pentru că Radu este mai degrabă un tip discret atunci când e vorba de astfel de evenimente.

Solistul trupei Bosquito se însoară din nou

În urmă cu ceva timp, Radu Almășan a mărturisit că nu mai este extrem de preocupat de aspectul său fizic, ci doar de muzică.

”Daca te cheamă Lady Gaga, contează aspectul fizic; dacă te cheamă Adele, nu contează. Sunt abordări diferite și pot funcționa ambele. Cred că trebuie să te simți bine în pielea ta, pentru că atunci poți să transmiți arta ta. Până la urmă, dacă ești artist veritabil, îți pui arta pe primul loc, nu pe tine. Trebuie să fii ca profetul Mohamed, care le-a interzis discipolilor să-i picteze sau să-i înfățișeze vreodată chipul pentru a nu distrage nimănui atenția de la lucrul cu adevărat important: Dumnezeu.

Toți ne uităm la Capela Sixtină, dar nu știm cum arată Michelangelo, nici cum arată Van Gogh, cu urechea taiată. Consider că importanța sporită a look-ului artistului este apanajul culturii pop a secolului al XX-lea și e o decizie personală dacă vrei să fii înscris acestui curent. Noi, artiștii, ne jucăm cu armoniile Universului și din joacă cream o expresie nouă ce poate să influențeze viața a mii de oameni. Asta ne face pe noi deosebiți. Altfel, fără arta mea, cel puțin eu, Radu Almășan, sunt un tip ca oricare altul”, a declarat solistul. 

Divorț de fosta soție a durat 60 de secunde

Radu Almășan a divorțat în urmă cu opt ani de Delia, femeia care îi fusese alături încă din vremea liceului. Cei doi au împărțit și bune și rele, ba chiar au locuit cinci ani și în Statele Unite, așa că vestea divorțului a luat pe toată lumea prin surprindere, scrie wowbiz.ro.

Oficial, Delia a fost cea care a introdus acțiunea, chiar dacă despărțirea este una de comun acord. Poate tocmai de aceea ea nu a venit din California. Divorțul dintre cei doi s-a realizat într-un timp record, ceva mai mult de un minut, iar soția de atunci a lui Radu Almășan nici mcar nu s-a prezentat, delegându-și avocatul pentru a îndeplini această ”formalitate”. Și Radu a întârziat ore bune la propriul divorț și a încercat să fenteze presa , folosind o intrare secundară la judecătorie.

Întrebat atunci dacă se gândelte deja la un nou mariaj, Radu a preferat să nu răspundă. Privind acum lucrurile, se pare că solistul nu a regretat deloc alegerea pe care a făcut-o, fiind foarte fericit cu Mădălina.

Veți afla când va fi cazul. Sunt un om norocos. A fost atât de rapid (divorțul n.r.) încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete”, spunea atunci Radu Almășan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: