Redactia.ro
Home » Știri » Sonia, adolescenta de 16 ani, care a murit la propria petrecere aniversară este plânsă de toți prietenii. Ipoteza șocantă! Ce i-ar fi provocat decesul

Sonia, adolescenta de 16 ani, care a murit la propria petrecere aniversară este plânsă de toți prietenii. Ipoteza șocantă! Ce i-ar fi provocat decesul

GALERIE FOTO (2) sonia

Sonia, o adolescentă care ar fi împlinit 16 ani peste doar câteva zile, și-a găsit sfârșitul în casa în care locuia cu propria mamă. Prietenii acesteia sunt în stare de șoc și nu-și pot explica ce a provocat decesul prematur al acesteia. O serie de detalii neplăcute a ieșit, totuși, la suprafață.

Sonia a murit cu câteva zile înainte de a împlini 16 ani, la propria petrecere

Sonia urma să împlinească 16 ani peste câteva zile, așadar decisese să sărbătorească în avans. A organizat o petrecere la ea acasă și și-a chemat cei mai buni prieteni, adolescenți cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. Conform Știrile Kanal D, la petrecerea cu pricina nu s-ar fi consumat doar alcool, așa cum s-a relatat în presă inițial, ci și substanțe interzise.

La un moment dat în cursul serii, Sonia s-a retras în camera sa și nu s-a mai întors. Prietenii săi au găsit-o inconștientă și au alertat-o pe mama adolescentei care a sosit într-un suflet. Din păcate, nici rugăciunile mamei, nici manevrele de resuscitare făcute de către medici nu au avut succes, iar adolescenta a murit înainte de a împlini 16 ani.

„Ar fi fost acolo ceva ce se utilizează în ziua de astăzi. Am rămas uimit. Aveam lacrimi în ochi, este un copil la urma urmei la 16 ani. Am auzit că și părinții și ea…mă rog. Când am auzit familia ce făcea, dar nu știu cât de veridic este. Poate este doar un zvon, habar nu am. Nu sunt sigur că așa este, dar pe mine m-a lăsat așa. Mă șochează cum oamenii de rând, părinți ai unor copii, sunt interesați de detalii. Nimeni nu întinde mâna să ajute, dar toți sunt interesați de detalii cum a murit, ce a făcut, păstrați mai bine momentul ăla. Oamenii ăia sunt amărâți, zic eu în momentele astea, e cea mai mare durere pe care o poate avea un părinte. Deci eu unul care nu îi cunosc pe părinții fetei aveam lacrimi în ochi”, a declarat, în mod anonim, o persoană pentru Știrile Kanal D. 

sonia
Prietenii Soniei sunt șocați de cele petrecute

Necropsia urmează să stabilească cu exactitate ce a provocat decesul copilei

La examinare, nu au fost identificate urme de violență pe trupul adolescentei, iar medicii urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate factorii care au contribuit la decesul copilei.

La scurt timp după moartea Soniei, pe contul său de Instagram și Facebook au apărut tot felul de mesaje emoționante din partea colegilor îndurerați.

Sursă foto Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: