Redactia.ro
Home » Monden » Șopârlă de la Animal X s-a despărțiti de soția sa după 6 ani de căsnicie! ”Relația noastră a luat sfârșit”

Șopârlă de la Animal X s-a despărțiti de soția sa după 6 ani de căsnicie! ”Relația noastră a luat sfârșit”

Șopârlă de la Animal X s-a despărțiti de soția sa după 6 ani de căsnicie! ”Relația noastră a luat sfârșit”

Șopârlă de la Animal X s-a despărțiti de soția sa după 6 ani de căsnicie! Relația pare că s-a încheiat frumos, iar cei doi au rămas recunoscători unul față de altul.

Șopârlă de la Animal X s-a despărțiti de soția sa după 6 ani de căsnicie! ”Relația noastră a luat sfârșit”

Alexandru Salaman, zis și Șopârlă, unul dintre cei trei băieți din trupa ”Animal X” și soția sa Monika s-au despărțit după șase ani de relație. Căsnicia pare că s-a încheiat frumos, iar cei doi au rămas recunoscători unul față de altul.

Cei doi au publicat un mesaj, iar prin intermediul acestuia au dorit ca toți fanii să afle de despărțire.
Cu siguranță că ne aducem cu toții aminte de Alexandru Salaman, zis și Șopârlă, unul dintre cei trei băieți din trupa ”Animal X”.

De 11 ani a renunțat la muzică, iar timp de 6 ani s-a iubit cu Monika Slaman, o femeie foarte frumoasă. Ei s-au căsătorit, dar după atâta timp de iubire au decis să se despartă. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cu momente bune și momente grele, dar căsnicia lor a luat sfârșit. Cei doi au publicat un mesaj, iar prin intermediul acestuia au dorit ca toți fanii să afle de despărțire. Se pare că problemele din cuplu nu au putut fi rezolvate, iar destrămarea căsniciei a fost inevitabilă.

”După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit. untem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun”, a scris Alexandru Salaman.

Cu ce se ocupă în prezent Alexandru Salaman

Alexandru Salaman era unul dintre cei trei băieți ai trupei Animal X, care făceau furori la începutul anilor 2000, cu melodii precum: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea” sau “Să pot ierta”. Iar dacă la acea vreme, Alexandru era un tip rebel și cu păr roșcat, acest lucru nu pare a mai fi valabil și în prezent.

Cândva i se spunea ”Șopârlă” de la Animal X și făcea furori în țară cu trupa prin melodii precum „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea” sau “Să pot ierta”. Alexandru Salaman are în prezent o altă viață și este plecat din România. De altfel, nu mai este deloc tipul rebel de altădată, informează Spynews.

Alexandru Salaman a renunțat la muzică și se află de ani buni în Spania, în Tenerife alături de a doua soție. Reamintim că în România a fost acuzat de violență de prima lui soție.  Alexandru Salaman pare un alt om acum, după cum puteți vedea în imagine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: