Redactia.ro
Home » Monden » Vi-l mai amintiți pe Alexandru Salaman, zis și ”Șopârlă”, de la Animal X? Iată cu ce se ocupă în prezent

Vi-l mai amintiți pe Alexandru Salaman, zis și ”Șopârlă”, de la Animal X? Iată cu ce se ocupă în prezent

Alexandru Salaman era unul dintre cei trei băieți ai trupei Animal X, care făceau furori la începutul anilor 2000, cu melodii precum: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea” sau “Să pot ierta”. Iar dacă la acea vreme, Alexandru era un tip rebel și cu păr roșcat, acest lucru nu pare a mai fi valabil și în prezent.

Vi-l mai amintiți pe Alexandru Salaman, zis și ”Șopârlă”, de la Animal X? Iată cu ce se ocupă în prezent

Cândva i se spunea ”Șopârlă” de la Animal X și făcea furori în țară cu trupa prin melodii precum N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea” sau “Să pot ierta”. Alexandru Salaman are în prezent o altă viață și este plecat din România. De altfel, nu mai este deloc tipul rebel de altădată, informează Spynews.

PRO TV - Șopârlă, fost Animal X, are o soție superbă. Cum arată blonda cu ochi albaștri care l-a cucerit

Alexandru Salaman a renunțat la muzică și se află de ani buni în Spania, în Tenerife alături de a doua soție. Reamintim că în România a fost acuzat de violență de prima lui soție.  Alexandru Salaman pare un alt om acum, după cum puteți vedea în imagine.

Alexandru Salaman și soția s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun

Ce mai fac ceilalți membri ai trupei Animal X

”Vierme” sau Laurențiu Penca are o afacere de succes acum. Este co-fondatorul unei firme de design, amenajări interioare și restaurări. A fost căsătorit, dar relația nu a rezistat, însă din căsnicie a rezultat un băiat de care Laurențiu Penca este tare mândru.

Interviu Laurențiu Penca, CorpConstruct: “Succesul a venit respectând niște principii de bază” - UPGRADER

„Cochetez de mulți ani cu zona antreprenorială, chiar zeci. Am trecut destul de ușor, este doar un alt domeniu în care am pus pe picioare un business. Vorbim aici de brand urile CorpConstruct și Metaliero. Oare cum putem descrie conceptul de „băiat de casă”? Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei. Mai am un gen de familie în business, colegii mei, echipa mea. Nu am momentan o soție, eu cu mama lui Robert suntem foarte buni prieteni și asta e grozav.”, a declarat Laurențiu Penca în exclusivitate pentru Redacția.ro

Robert, fiul lui Laurentiu Penca (Vierme de la Animal X)

Foto: fiul lui Laurențiu Penca

Acesta a mai spus că încă mai păstrează legătura cu foștii săi colegi. „Comunicăm dar ne și vedem, sincer nu foarte des. De multe ori viață se schimbă, prioritățile se schimbă. Dar ce consider că e cel mai important este că am rămas prieteni, și vom ține aproape mereu.”, a mai spus ”Vierme” pentru aceeași sursă.

”Hienă” sau Șerban Copoț după cum i se spune acum, este co-prezentator al emisiunii ”Iumor”. El este căsătorit cu Roxana de 18 ani și au doi băieți și o fetiță împreună.

Prima imagine cu fiica lui Şerban Copoţ. A arătat-o tuturor pe micuţa Luna

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: