Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Copoț, schimbat total din 2002 și până acum! Cum arăta prezentatorul când făcea parte din trupa Animal X

Șerban Copoț, schimbat total din 2002 și până acum! Cum arăta prezentatorul când făcea parte din trupa Animal X

GALERIE FOTO (2) Șerban Copoț, schimbat total din 2002 și până acum! Cum arăta prezentatorul când făcea parte din trupa Animal X

Șerban Copoț și-a șocat fanii cu ultima postare! Deși este genul care stă departe de ochii curioșilor atunci când nu este pe micul ecran, de data aceasta a reușit să atragă toată atenția. 

Șerban Copoț, schimbat total din 2002 și până acum

Pandemia de coronavirus ne-a transformat pe toți în melancolici, gândindu-ne la vremurile bune din viața noastră și se pare că nici vedetele nu au scăpat acest sentiment. Astfel că, Șerban Copoț, având mai mult timp la dispoziție, a scos din cutia cu amintiri o fotografie de pe vremea când făcea parte din fosta trupă ”Animal X”.

Pe vremuri, vedeta a făcut parte din fosta trupă ”Animal X”, înființată în 1999, alături de Alexandru Salaman și Laurențiu Penca, iar acum a rememorat, prin intermediul unei fotografii toate momentele petrecute atunci prin turnee ori pe vreo scenă. Prezentatorul de la iUmor și-a șocat fanii cu fotografia datată din 2002, atunci când avea doar 21 de ani.

Șerban Copoț, schimbat total din 2002 și până acum! Cum arăta prezentatorul când făcea parte din trupa Animal X

Pe lângă amintirile pe care le retrăiește tăticul de azi, care are doi băieți și o fetiță, de remarcat este și schimbarea ce s-a produs în toți acești ani. Dacă acum Copoț are un stil vestimentar cu care nu epatează, însă fiind mereu aranjat la patru ace, atunci, în 2002, artistul se prezenta pe scenă cu părul roșu ca focul, dar îmbrăca și haine foarte largi, iar ochelarii de soare nu lipseau niciodată. De menționat este și faptul că același look aveau și cei doi colegi ai săi, toți trei fiind, în urmă cu ani de zile, motivul pentru care multe fete rămâneau cu inima frântă după un concert.

”2002, ședința foto pentru turneu. 37 orașe. Să avem o săptămână frumoasă, dragilor. Amintiri, turneu, Animal X”, a scris Șerban Copoț în dreptul fotografiei de pe vremea când făcea senzație alături de cei doi colegi din fosta trupa „Animal X”.

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

Prezentatorul de la Antena 1 se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, după ce a anunțat în urmă cu câteva luni că va deveni tată pentru a treia oară. Are o carieră de invidiat și o familie fericită și numeroasă. Prezentatorul a devenit tatăl unei fetițe, în urmă cu câteva luni, și a postat prima imagine după ce micuța a fost externată din spital împreună cu mama ei.

Șerban Copoț a postat pe pagina lui de socializarea un mesaj prin care a anunțat că trăiește un vis și că este mai fericit ca niciodată.

”Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban Copoț pe rețelele de socializare.

Prezentatorul nu a putut să îi fie alături soției în momentul nașterii din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. La doar câteva zile după, soția prezentatorului și noul membru au ajuns acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: