Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Copoț numără zilele până se naște fetița lui. Cadoul emoționant pe care vedeta i l-a pregătit

Șerban Copoț numără zilele până se naște fetița lui. Cadoul emoționant pe care vedeta i l-a pregătit

GALERIE FOTO (5) Șerban Copoț numără zilele până se naște fetița lui

Artistul și omul de televiziune Șerban Copoț este în al nouălea cer. Acesta va deveni tătic pentru a treia oară în luna noiembrie, iar așteptarea pare că a devenit mult mai emoționantă. Prezentatorul de la iUmor i-a pregătit fetiței sale un cadou de-a dreptul înduioșător.

Șerban Copoț numără zilele până se naște fetița lui. Cadoul emoționant pe care vedeta i l-a pregătit

Șerban Copoț se pregătește să devină tătic pentru a treia oară în luna noiembrie. Artistul este de-a dreptul emoționant și deja i-a pregătit un cadou special fetiței sale. Membrul trupei Animal X i-a cumpărat micuței sale o pereche de cercei. „Abia aştept să ne cunoaştem, iubita tatii! 😊 Noi să ştii că ne pregătim neîncetat 🤗😊🙏🏻 Primii tăi cerceluşi te aşteaptă şi ei, dragă Bebeluna”, a scris Șerban Copoț pe Instagram, alături de fotografia cu primii cercei ai fiicei sale care se va naște în luna noiembrie.

În ziua în care artistul a împlinit 39 de ani, mai exact pe 2 iulie, a anunțat că soția sa este însărcinată cu o fetiță. „Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi!”, a spus Șerban Copoț de ziua lui.

Cine este soția lui Șerban Copoț?

Șerban și Roxana trăiesc o poveste de iubire de mai bine aproape 18 ani. Cei doi au împreună doi băieți, Tedi, de 7 ani și Alex de 3 ani. Hienă s-a căsătorit în secret cu Roxana în 2015, iar de față a fost băiețelul lor de numai patru ani, Tedi. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Acesta declara în urmă cu ceva timp că Roxana este o mamă dedicată familiei sale, și se consideră un bărbat norocos.” Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!. Atâta timp cât nu sunt două vedete în casă nu sunt probleme. Cel puțin asta este teoria mea. Este obisnuită cu acest statut al meu. Acum că toată lumea știe că sunt căsătorit și cu doi copii, lucrurile au devenit mai simple”, declara acesta in urma cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: