Redactia.ro
Home » Monden » Soprana Felicia Filip a trecut printr-o dramă: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!”

Soprana Felicia Filip a trecut printr-o dramă: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!”

Soprana Felicia Filip a trecut printr-o dramă

Soprana Felicia Filip a trecut printr-o dramă pe care nu mulți o știu. Aceasta trăiește cu o durere în suflet de când a venit pe lume. Se pare că dacă nu murea sora ei, ea nu se mai năștea. 

Soprana Felicia Filip a trecut printr-o dramă

Felicia Filip s-a născut într-o familie modestă, dar a trecut printr-o dramă insuportabilă. Cu mult timp în urmă, părinții Sopranei au pierdut un copil, astfel că, aceasta nu ar fi venit pe lume dacă părinții ei nu ar fi pierdut-o pe sora ei.

Cunoscuta Soprană a păstrat discreția asupra vieții sale personale și a evitat să dea din casă amănunte legate de familie. Însă, cu ceva timp în urmă, aceasta a povestit detalii cutremurătoare legate de copilăria ei. Dezvăluirile i-au șocat pe fanii acesteia, care au aflat că Soprana Felicia Filip a trecut printr-o dramă neimaginabilă.

”Când m-am născut eu, statul te obliga să ai trei copii. De la al patrulea, dacă nu ţi-l mai doreai, puteai renunţa… După ce l-a avut pe fratele meu, mama a născut gemene, însă una dintre ele a murit, la vârsta de 7 luni. A fost foarte ciudat. Una dintre fete era bolnavă, aşa că mama s-a internat în spital cu ea, dar a luat-o şi pe cealaltă, pentru că trebuia alăptată. Cea bolnavă a fost tratată şi s-a făcut bine, iar cea sănătoasă a murit de plâns…”, a povestit Felicia Filip, potrivit clickpentrufemei.ro.

Felicia Filip a povestit detaliile crude despre moarte surori ei. Din mărturisirile sopranei, sora ei a murit sănătoasă, pentru că maternitatea în care se afla mama ei nu i-a oferit condițiile necesare vieții.

„A stat într-un salon în care dezinfectarea se făcea cu o substanţă foarte toxică, geamurile se ţineau deschise. Cred că a şi inhalat acei vapori toxici, a şi stat în curent… Plângea de foame, iar la orele la care trebuia alăptată, mama nu putea intra în salon pentru că se făcea curăţenie. Aşa a murit acel copil: sănătos.

Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat Mama muncea foarte mult, a crescut trei copii mai mult singură, pentru că tata era revizor contabil şi venea acasă doar la sfârşit de săptămână. Mama, care avea şi serviciu, venea pe fugă să ne dea de mâncare. Nu conta la ce oră, ne trezea din somn, ne punea la masa, apoi pleca înapoi”, a continuat Felicia Filip.

Cine este Soprana Felicia Filip

Soprana Felicia Filip s-a născut 20 martie 1959, la Slatina. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, însă nimeni nu credea că va ajunge atât de cunoscut, având în vedere copilăria crudă pe care a avut-o. Și-a început studiile muzicale ca violonistă, dar ulterior a studiat canto la Conservatorul din Bucureşti. După absolvire, în 1985, s-a angajat ca solistă la Opera Naţională Română și toată lumea îi cunoaște și admiră reușitele profesionale.

A câştigat numeroase premii internaţionale şi a avut, de-a lungul anilor, o carieră impresionantă în ţară şi peste hotare, cântând cu un remarcabil succes pe scene prestigioase din întreaga lume, precum Royal Opera House Covent Garden din Londra, Staatsoper din Viena ori Teatro Liceu din Barcelona. Felicia Filip s-a remarcat, în mod deosebit, în roluri verdiene, în special în Violetta din „La Traviata”, dar şi în opere de Donizetti, Bellini sau Mozart, în partituri de operetă sau vocal-simfonice. A colaborat cu nume mari ale scenei lirice, precum Montserrat Caballé, Roberto Alagna sau Franco Farina, iar critica internaţională a numit-o „diva céleste” sau „noua regină a Traviatei”.

Felicia Filip este unica solistă care a obţinut toate premiile Mozart – atât în 1983, la Barcelona, cât și în 1987, la Viena și în 1991, la Toronto. A fost prima soprană din țara noastră care și-a asociat vocea cu o trupă rock autohtonă, Iris, reușind să aducă în sala de operă fani ai rockului românesc şi a fost recompensată cu alte numeroase premii şi distincţii valoroase.

Din anul 2014, se află la conducerea Operei Comice pentru Copii din Capitală, instituţie care îi încântă pe cei mici cu spectacole excepţionale şi cu nenumărate activităţi conexe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: