Redactia.ro
Home » Știri » Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară își revine! Artista va fi externată de la Neurochirurgie

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară își revine! Artista va fi externată de la Neurochirurgie

Maria Nicoara

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim Nicoară începe să se îmbunătățească! Artista a luptat pentru viața ei aproximativ o lună, iar acum se pare că este decisă să lupte pentru a se recupera. Medicii de la spitalul de Neurochirurgie Iași au anunțat că va fi transferată la secția de Neurologie Iași.

Starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se ameliorează. Artista luptă din răsputeri pentru a se recupera

Mezzosoprana Maria Nicoară își revine! Starea de sănătate a artistei se îmbunătățește, iar medicii discută să o transfere la secția de Neurologie pentru recuperare.

După ce mai bine de o lună, medicii s-au luptat pentru a o salva pe soprana Maria Nicoară, aceasta s-a trezit și a fost detubată de la aparate, după ce a intrat în comă de gradul III.

Maria Nicoară a fost internată de urgență la Spitalul de Neurochirugie Iași în dimineața zilei de 10 mai,după ce soțul acesteia, Codrin Nicoară ar fi găsit-o căzută la capătul scărilor interioare din vila în care cei doi locuiau.

Medicii care s-au ocupat de cazul artistei au precizat că au discutat despre transferul la secția de Neurologie Iași. Conform acestora, pericolul vital a dispărut, dar oricând starea acesteia se poate schimba, motiv pentru care trebuie să rămână precauți.

Pacienta va fi transferată la Spitalul de Recuperare din Iași, unde va urma o perioadă de recuperare neuromotorie. Se observă o ameliorare ușoară a stării sale de sănătate”, a precizat dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Cazul sopranei Maria Nicoară, destul de complex pentru autorități. Soțul o înșela cu vecina

În data de 9 mai 2020,aproape de miezul nopții pianistul Codrin Nicoară o găsește pe soția sa căzută al marginea scărilor din casa în care cei doi locuiau.

Conform acestuia, artista se afla în stare de semiconștiență, iar soțul a ridicat-o și a dus-o în pat, unde a ținut-o timp de 8 ore până când și-a sunat mama, de meserie doctor ginecolog, să vină să o vadă.

Imediat, femeia și-a dat seama că mezzosoprana se află în stare gravă și a sunat repede la ambulanță. Medicii de la spitalul de Neurochirurgie din Iași și-au dat seama că ceva este în neregulă cu accidentul sopranei, după ce aceasta prezenta fracturi abdominale, fracturi craniere și fracturi de coloană.

Aceștia au alertat autoritățile, iar soțul femeii a fost anchetat de polițiști. La rândul lui,soțul artistei le-a declarat anchetatorilor că soția sa a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate mare de alcool.

După aflarea acestui caz, apropiații artisei au precizat că soțul acesteia este un bărbat violent și că ar fi înșelat-o pe soprană cu vecina lor. Momentan nu se știe care este adevărul acestui caz, iar singura care ar putea desluși misterul este Maria Nicoară, care se luptă pentru a se recupera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: